Molnár Miki edző szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Miklós gyakori vendége a hazai és külföldi aerobik-rendezvényeknek - többek között hangulatos stepóráin izzasztja meg a fogyni vágyókat.

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben: a step- és a dance-aerobik mellet Body Art edzőként is dolgozom, illetve a Flexi-bar és Xco master trainer magyar team tagjaként népszerűsítem az újdonságokat. A Fitnesz Akadémia aerobikedző képzésének csoportvezető tanára vagyok, a Fitness Factory szakmai vezetője, és gyakran lépek fel hazai és külföldi aerobik-rendezvényeken.

Hitvallásomat a következő néhány mondattal tudnám meghatározni: "Álmodj nagyot, hogy legyen miért küzdened! Képzeld el a tökéletes testet magadnak, és minden nap, amikor felkelsz, vagy amikor elbizonytalanodsz, erre gondolj, hogy erőt adjon eljönni a fitneszterembe, akkor is, amikor semmi kedved, vagy amikor esik a hó, vagy túl meleg van. Ugye te is ismered ezeket a kifogásokat? De ha csak egy kis kikapcsolódásra van szükséged a mindennapokból, gyere és felejts el mindent egy vagy két órára, ahol csak te, a zene, a tested, az egészséged és a szórákozás a lényeg."

Miki 2009-ben elnyerte ,,Az év edzője" megtisztelő címet - és idén is versenybe száll a címért, a http://www.wellonline.hu/ oldalain.

Hivatalos weboldalam: www.fitnessfactory.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.