csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember lányában jogosan merül fel a kérdés: milyen apa lesz a férfiból, akit szeret? Tekintélyelvű vagy vajszívű - szemtelen haver vagy aggodalmas pedellus? Most megtudhatod, a kínai csillagjegye alapján milyen erősségei lesznek apaként, és milyen problémákra kell majd ügyelnie.


Patkány

Patkány Papa, ha elszánta magát a családalapításra, bírja a gyerekeket, főleg, ha "jól sikerültek", és büszke lehet rájuk. A hajnalozós-pelenkázós időszakban nem nagyon partner, de ahogy a gyerek elkezd beszélni, sokat foglalkozik majd vele. Később vigyáznia kell, hogy ne kezdjen el rivalizálni gyerekeivel figyelemért, sikerekért, az anya szeretetéért.


Bivaly

A kötelességtudó Bivaly apuka még abszolút óvszert használ, amikor a leendő gyerekeknek már magánnyugdíjpénztárt alapított - ő az apaság minden területén jeleskedik, mindent meg akar tanulni. No, nem azért, mert szerinte ez nem a nő dolga, egyszerűen csak túlbiztosítja magát. Később szigorú, kissé távolságtartó, de elkötelezett apa, aki praktikus tudást ad át a gyerekeinek.


Tigris

A Tigris férfi nem gyakran vállal gyereket - ő az igazi rocksztár, aki nem akar osztozni szerelme figyelmén senkivel. Ha mégis családja lesz, kissé polgárpukkasztó módon neveli a gyerekeit, pl. 3 évesen felvilágosítja őket, majd 150-nel száguldozik velük a sztrádán. Ha jól járt, és Ló felesége van, ebből nem lesz probléma, sőt jót nevetnek a dolgon!


Nyúl

A finomkodó Nyúl apuka nagyon izgul, hogy csemetéje tökéletes legyen. A pelenkázós időszakban csak messziről szereti a gyereket, ám később elkezdenek barátkozni, és a csemetét hamarosan bevezeti a francia konyha rejtelmeibe is. A kamaszkorban anyuka nem véletlenül érzi majd úgy, hogy a katonaiskola jót tenne a gyereknek.


Sárkány

A Sárkány jegy szülöttei nem éppen gyerekszerető népek, ők azok, akik egy másnapos délelőttön átmennek a hotel szomszéd szobájába, hogy csináljanak már valamit a hangoskodó kölkökkel. Ha mégis beüt a nagy szerelem, és gyereke születik, okos, kissé bizonytalan apa lesz, akire a gyerekei mindig számíthatnak.


Kígyó

A Kígyó férfi szabályosan szerelmes tud lenni a gyerekeibe, de nagyon nehezen mutatja ki az érzéseit, amelyek inkább birtoklásként nyilvánulnak majd meg. Mivel nem a hűség szobra, életében többször is válik, a vasárnapi apukaság viszont megviseli érzelmileg. Válasszon Bivaly lányt, és próbálja visszafogni magát...


A Tigrishez hasonlóan a Ló is sokáig vívódhat, vállaljon-e családot, ám vele ellentétben ösztönös és lelkes szülő lesz. A Ló férfi annál jobb apa lesz, minél több gyereke születik, hiszen csordában érzi magát elemében! Barátaival összeeresztik a porontyokat, akik így közvetlen, kedves felnőttek lesznek majd, még ha a matek nem is lesz erősségük.



Kecske

A Kecske pasi szívesen elbabázgat, de függetlenségét mindig megőrzi. Bár szentimentális hajlamú, a társasági élet, a kultúra és az élvezetek mindig első helyen vannak az életében, és amíg a gyerekek kicsik, és ezt nem tudják értékelni, nem is tud mit kezdeni velük. Nagyobb korukban zavarhatja őket apjuk következetlensége.


Majom

Az értelmiségi Majom számára szellemi kihívás az apaság, és akárcsak a Kakas, sokat olvas a témában. Már a terhesség korai szakaszától kezdve mindenben igyekszik részt venni. Nehezebben birkózik meg azokkal a helyzetekkel, ahol érzelmi intelligenciára van szükség: ilyenkor próbáljon meg ne rögtön elzárkózni!


Kakas

A Kakas pasi különösen felnéz a saját apjára, és igyekszik továbbvinni a családi hagyományokat. Ezért az, hogy milyen típusú apa lesz, nagyban függ saját szüleitől. Ami biztos: a tanulást, olvasást, pontosságot, igazmondást próbálja majd belenevelni a gyerekeibe. A csecsemőápolást azonban teljesen a párjára hagyja, lévén egy igazi vaskalapos konzervatív. Párja figyeljen, hogy a gyerekek sportoljanak is!


Kutya

Az önfeláldozó Kutya pasi mindenben segíteni szeretne - legszívesebben még a fél gyereket is ő szülné meg, ha tehetné. Magától nem mindig ismeri fel, miben működhet közre, de amit anyuka kér, azt garantáltan teljesíti. Sajnos/szerencsére a munkahelyén és a társadalmi problémák terén is ennyire lelkiismeretes, ezért néha harcolni kell majd a jelenlétéért.


Disznó

A Disznó él-hal a gyerekekért, lévén maga is egy nagy gyerek, és teljesen elmerül az apaság örömeiben. Sajnos azonban azt kell észrevennie magán később, hogy bizony szigorúbb természete van, mint gondolná, és a gyerekek néha megijednek tőle. Legyen kedves, de határozott! És bármilyen természetesen jön is neki ez az egész, azért nem árt utánaolvasni néhány fontos kérdésnek.

Margot Tenenbaum

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.