csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Asztro-jegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!



Kos (március 21. - április 20.)

A Kos egy kardinális Tűz jegy, tehát mindegy, melyik nemhez tartozol, hajlamos vagy a szexuális rámenősségre. Akit kiszemelsz magadnak, azzal azonnal kikezdesz, és nyíltan a tudomására hozod, hogy mit érzel iránta. Persze, nem mindig azon jár az eszed, hogyan bújhatnál valakivel ágyba, de ha egyszer felkeltik a szenvedélyedet, akkor nincs menekvés. Akik pedig téged látnak vonzónak, elsősorban izgalmasnak, eredetinek és gátlástalannak találnak, így ha hódítani akarsz, emeld ki ezen tulajdonságaidat. Kiemelt hangsúlyt kell fektetned a hajad ápolására és viseletére is. Emellett hagyd, hogy arcvonásaid természetes szépségükben érvényesüljenek, és ezáltal segítségedre legyenek szexuális tartalmú üzeneteid küldésében.


Bika (április 21. - május 20.)

A Bika fix Föld jegy, tehát kifejezetten érzéki vagy és szereted, ha drága és luxus dolgokkal tudod magad kényeztetni. (Például: szőrme, kasmír, szép ékszerek és festmények.) Néha hajlamos vagy elsiklani afelett, hogy milyen érzéki a kisugárzásod, de ettől sokak szemében csak még vonzóbb leszel. Ne félj kihasználni ezt a lehetőséget. Ha megvan a kiszemelted, na habozz elkapni a pillantását, csábítsd el csodás ruháiddal és ékszereiddel. Az egyéniségedből fakadó természetességednek hála ezt úgy érheted el, hogy nem fog exhibicionistának tartani, vagy túlzottan kihívónak. A mások felé küldött üzeneteid lényege a test natúr szépsége és érzékisége, amit te egyértelműen élvezel.


Ikrek (május 21. - június 21.)

Az Ikrek a változó Levegő jegy szülötte, így messzemenően a legváltozékonyabb és a legszárnyalóbb vagy az összes Napjegy közül. Mivel jegyed szimbóluma egy ikerpár, ezért életedre is jellemző a dualitás, azaz hajlamos vagy egyszerre több párkapcsolatot is fenntartani. De ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen vagy kétszínű lennél, csupán sokszor követsz el meggondolatlanságokat. Számodra a szerelem teljesen mást jelent, mint a legtöbb embernek, ezért gyakran kacérnak, szeszélyesnek és hűtlennek titulálnak embertársaid. Emiatt ne legyen bűntudatod, inkább tudatosítsd párodban, hogy ő és a kapcsolatotok milyen sokat jelent számodra. Párod valószínűleg ismer téged, megért, és úgy szeret, ahogy vagy.


Rák (június 22. - július 22.)

Rákként kardinális Víz jegyű vagy, tehát szenvedélyed gyorsan lángra lobban, de ugyanolyan hirtelen el is alszik. Ezért olyan emberre van szükséged magad mellé, aki nemcsak fogékony, de kiegyensúlyozott és stabil személyiség ahhoz, hogy megbirkózzon a hangulatingadozásaiddal. Ha szexuális ügyekről van szó, meglepően rámenős tudsz lenni, főleg, ha az a valaki nagyon felkeltette az érdeklődésedet. Nem szöszmötölsz, inkább elintézed, hogy minél gyakrabban találkozzatok, amíg ki nem alakul köztetek a kapcsolat. Mivel az élet egyéb területein kifejezetten visszafogott vagy, előfordul, hogy sikereid láttán magad jössz zavarba a leginkább. De ettől azért ne fogd vissza magad, teljesítsd be az összes álmodat. Nyílj meg a világ előtt, mert ha továbbra is ilyen maradsz, elkerül a boldogság.



Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az Oroszlán fix Tűz jegy, tehát szexualitásodat a melegség és az izzás jellemzi. Párkapcsolataid nemcsak testi jellegűek, hanem mély érzelmeken alapulóak. Számodra már az is csodálatos érzés, ha párod közelében lehetsz, ha pedig éppen távol van tőled, akkor is csak rá tudsz gondolni, és ez mindig meleg és jóleső érzéssel tölti el szívedet. Fantáziád erotikus mozzanatait nem tartod kordában, kivéve, ha ezeket is átitatja a forró szerelem és a gondoskodás vágya. Az Oroszlán igen népszerű az ellenkező neműek között a belőle sugárzó gondoskodó melegség miatt. Ha hódítani akarsz, engedd, hogy sugározzon belőled a természetes nemes lelkűséged, a mások iránti nyitottságod és érdeklődésed, mert ez fog elvezetni az igazán nagy szerelemhez.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Szűz változó Föld jegyű, tehát szeretsz szerelmeskedésről álmodozni. Emellett a szexuális életedet a négy fal közt kívánod tartani, mert neked ez túl intim dolog ahhoz, hogy megoszd másokkal. Hamar meglátod bárkiben a vonzó oldalát, és hogy mivel teheted igazán boldoggá őt. Szexuális energiádat elsősorban arra használod, hogy másoknak okozz örömet, és ezzel te is túl tudsz lépni saját gátlásaidon, félénkségeden. De sose feledkezz el saját szükségleteidről! Mások a szexuális beállítottságodat őszintének és intelligensnek látják, így hát ne rontsd el a képet mesterkéltséggel vagy színjátékkal.



Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Mérleg kardinális Levegő jegy, tehát a jó kis egyensúlyérzéked attól is megóv, hogy túl messzire rugaszkodj el a talajtól. Mérlegként tökéletes vagy a monogám párkapcsolatok kialakítására és megtartására is. Nem vagy túl szenvedélyes típus, inkább jól meggondolod, hogy kinek adod oda a szívedet. Ugyanilyen fontos számodra a szeretkezés esztétikája is, emiatt rendkívül sokat foglalkozol a külsőddel. Örömödet leled a különleges ruhákban, és minden téged körülvevő esztétikumban. A természetedből fakadó szépséget és az arra való érzékenységedet ne váltsd aprópénzre, csak azért, hogy a szenvedélyes szerető képében tündökölhess, mivel pont ez a mesterkéltség fog megakadályozni célod és boldogságod elérésében.



Skorpió (október 24. - november 22.)

A Skorpió fix Víz jegy, így az életedet teljes mértékben a szexualitás uralja, de valószínűleg ezt te is észrevetted már. A szexualitás sokkal fontosabb és különlegesebb szerepet tölt be életedben, mint más Napjegyek esetén. Érzelmeid nagyon intenzívek és mélyek, de ezt inkább nyugodtabb formában, semmint vad módon fejezed ki. Számodra a szerelem fizikai és érzelmi részei is fontosak, ám a romantikát és a vele járó giccset teljesen feleslegesnek találod. Kissé szentimentális módon, de számodra fontos a család, így a tartós és stabil kapcsolatok híve vagy. Arra viszont figyelj, hogy sose nyomd el az érzelmeidet, hiszen szükséged van rájuk az önbeteljesítéshez.


Nyilas (november 23. - december 21.)

A Nyilas változó Tűz jegy, tehát minél nagyobb a változatosság, annál jobban nő a kalandvágyó aspektusa szexualitásodnak. Viszont ahhoz, hogy ezt a szenvedélyt kielégítsd, nincs szükséged rendszeres partnercserére, ugyanis saját sokoldalúságod és érzékiséged képessé tesz arra, hogy folyton megújulj és meglepd partneredet. Mindig képes vagy megtalálni az izgalmat és a kalandot. Ez az, amit mások nagyon vonzónak találnak benned, a nyugodtságod és a határtalan optimizmusod mellett. Engedd szabadon vágyaidat, hogy szárnyaljanak. Ezzel a titokzatos szexuális kisugárzással nagy hódításokat vihetsz véghez.


Bak (december 22. - január 20.)

A Bak kardinális Föld jegy, így általában parancsoló a kisugárzásod. Sőt, saját szexualitásoddal kapcsolatban is magabiztosságot sugárzol. Ezek alapján úgy, mint a többi kardinális jegy, hajlamos vagy némi agresszióra, akár a szexuális életedben is. Emellett akár férfi, akár nő vagy, sosem mulasztod el kifejezni az érzéseidet a másik nem képviselői felé, de mindezt rendkívüli diszkrétséggel intézed. Sosem pazarolsz időt aggodalmaskodó vagy nehezen elérhető emberekre. Összességében nézve intim kapcsolataid nem eget rengetőek, de számodra kielégítőek. Mások számára a kedvességedben, melegségedben és megbízhatóságodban rejlik a vonzerőd. Ne próbálj más lenni, mint aki vagy, a félénkség vagy a keménység cseppet sem áll jól neked.


Vízöntő (január 21. - február 20.)

A Vízöntő fix Levegő jegyű, tehát olyan szerető vagy, aki minden lehetőséget kihasznál, de ha komoly kapcsolatban élsz, képes vagy kordában tartani szexuális kalandvágyadat. Minden innovatív dologra nyitott vagy, szeretsz kezdeményezni, és főleg szereted az új szeretkezési módokat minél előbb kipróbálni. Mindezek ellenére nem vagy túl szenvedélyes alkat, sőt, hajlamos vagy a rapszodikusságra és strukturálatlanságra. Sose próbáld meg a filmsztárokhoz hasonlítani magadat, vagy hozzájuk igazodni. Inkább használd ki spontaneitásodat és gátlástalanságodat, mert pont ettől leszel olyan különleges az ellenkező nem szemében. Mert akik vonzónak tartanak, pont a kreativitásodért és eredetiségedért csodálnak, így akarnak saját gátlásaiktól megszabadulni.


Halak (február 21. - március 20.)

A Halak változó Víz jegy, tehát érzelmi életed színes és rendkívül izgalmas. Gazdag képzelőerővel rendelkezel és kalandvágyó vagy. Ennek köszönhetően szívesen játszol különféle szerepeket, próbálsz szerelmi fortélyokat kitalálni. Olyan vagy a szerelemben, akár egy művész a versírásban. Nemes lelkű vagy, és ugyanannyira szeretsz adni, mint kapni, legyen szó szerelmes levélről vagy egy szívhez szóló versikéről. Ha egyszer szerelmes leszel, mindig a párod jár az eszedben. Mások számára igazán vonzó a színészi hajlamod, és az, ahogyan viszonyulsz a szexualitáshoz, mivel melletted az ellenkező nem képviselői egy teljesen új dimenziót ismerhetnek meg. Ne rejtsd véka alá kreativitásodat, mert ez egy ritka ajándék a sorstól. Sőt, fejleszd magad minél magasabb szintre azáltal, hogy elmélyülsz a művészetekben, például a költészet vagy a festészet erotikus vonulataiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.