szakértő életmód addiktológus Korsós Alíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aliz életmód-tanácsadóként a természetgyógyászat alapelveire támaszkodva segít a táplálkozás megreformálásában és az egészséges életmód személyre szabott megválasztásában.

Az egészséges életmód iránti elhivatottság kezdetektől fogva meghatározta az életemet. Fontosnak tartom, hogy kapaszkodót nyújtsunk azoknak, akik szeretnének változtatni az életükön, megrögzött szokásaikon, de azt nem tudják, hol is kezdjék.

Eleinte közgazdászként HR-tanácsadással foglalkoztam, egyénileg segítve a hozzám fordulókat a pályaválasztástól egészen a karrierépítésig.
Az egészség egyik alappillére a kiegyensúlyozott táplálkozás. Ezt felismerve először a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karára jelentkeztem, ahol dietetikusként szereztem diplomát. Az azóta eltelt időt további természetes módszerek megismerésével töltöttem. A természetgyógyász vizsga után fülakupunktúrás addiktológusként végeztem. Az akupunktúra lehetőséget nyújt számos addikció, szenvedélybetegség leküzdésében, amelyek valamelyikében szinte mindannyian szenvedünk. A radiesztézia, fitoterápia, Bach-virágterápia jó kiegészítői a természetes módszereknek, segítve a gyógyulást.
Kisgyermekes anyukaként fontosnak tartom a prevenciót, amit nem lehet elég korán kezdeni.

Holisztikus szemlélettel közelítve minden egyes problémához a legfőbb elvem, hogy ne a tökéletesség, hanem a teljesség felé törekedjünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.