önismeret kisugárzás szexi pszichológia erotika nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzelj magad elé egy olyan skálát, ahol 10 pont jár a szexistennőnek, 0 pedig annak, aki egyáltalán nem érzi jól magát a bőrében és ez meg is látszik rajta. Most őszintén, te hány pontot adnál magadnak?

iStockphoto
iStockphoto

Túl sok tennivalónk van ahhoz a karrierünkkel, a párkapcsolatunkkal meg a házimunkával, hogy ráérjünk azon kattogni, milyen gyakran és mennyire érezzük szexisnek magunkat. Ez a téma intenzívebben inkább jóképű pasik társaságában, randi vagy szex előtt szokott foglalkoztatni bennünket. Ilyenkor viszont nagyon. És ha ezekben a kritikus percekben a "vajon elég szexi vagyok?" önvizslató kérdésre egy fintor vagy egy elkeseredett fejcsóválás az őszinte válasz, az hosszú távon meghatározza a hangulatunkat. Pedig szexinek lenni nemcsak azért jó, mert így könnyebben felhívhatjuk magunkra a potenciális férfiak figyelmét, de hatékonyabban is csábíthatjuk el őket. A szexisség érzése jóval több ennél: belső erőforrás, ami nőies öntudatot ad, növeli az önbizalmunkat, pozitív tartományba tuszkolja az énképünket és megerősíti az önértékelésünket. Szexibbnek szeretnéd érezni magad? Íme, négy pszicho-tipp, ami tutira működik.

Fórum: Te mitől érzed magad szexinek?



1. Szeresd a tested!




iStockphoto
iStockphoto

2. Kényeztesd magad!



3. Elő a magas sarkúval!



4. Ügyelj a gesztusokra!





A vékony lányok szexibbek? - Videónkból kiderül!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rZymmuD1VjUgGPpf


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork televízió műsorán!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Amit eddig biztosan nem tudtál a másnaposságrólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110209-tevhitek-a-masnapossagrol.htmlSaját zsírod menthet meg az öregedéstőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110208-fagyasztott-zsir-lehet-a-fiatalsag-zaloga.htmlMegnézheted magad, milyen lennél plasztikai műtét után!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110208-megnezheted-magad-milyen-lennel-plasztikai-mutet-utan.htmlNem tudsz boldog lenni? Nyerd vissza az önbecsülésedet!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110207-tippek-az-onbecsules-visszanyeresere.html4 ok, amiért a legjobb barátnőd hazudik nekedhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110204-4-ok-amiert-a-legjobb-baratnod-hazudik-neked.htmlOlyan a pasid, amilyen a mobilszáma!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110203-szammisztika-mobilszama-arulkodik-a-pasidrol.htmlNarancsbőr és vádligörcs: Mit árul el a lábad az egészségedről?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110202-viszer-narancsbor-vadligorcs-labad-megmutatja-milyen-az-egeszseged.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.