Keressük a legőrültebb barátnőket!

fotó barátnő őrültség Belém bújt a kisördög nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Belém bújt a kisördög Edenjét kissé hanyagolják barátnői, képzeletbeli barátaival viszont folyton együtt lóg! Te is össze vagy nőve a barátnőddel és bármi őrültségben benne vagytok? Ha igen, jelentkezzetek és a legjobbak értékes belépőkkel gazdagodhatnak!

Nemcsak a legjobb barátnőd, hanem a másik feled, akinek bármit elmondasz és kitart melletted jóban-rosszban? Ha úgy érzed, rátok illenek ezek a szavak, küldjétek el legőrültebb közös képeteket és bizonyítsátok be, hogy Ti vagytok a tökéletes barátnők!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



A Life.hu olvasói számára nyereményjátékot hirdetünk, amelynek keretében nyolc darab két személyes belépőt adunk át a Trendlakás Stúdió Exkluzív Életmód estjére, melyen számos érdekességgel ismerkedhetünk meg:
- Bio alapanyagokból készült finomságok, egészséges ételek és elkészítési módszerek
- Professzionális sminkkészítés és tanácsadás a Make-up Grop School jóvoltából MAC termékekkel
- Brigitta Pearl exkluzív ékszerbemutató
- Az egyszerű letisztult vonalak jegyében a minimál stílus bemutatása a lakberendezés tükrében
- Vendégek kényeztetéséről professzionális masszázsfotelek gondoskodnak
- Névre szóló Gold-kártya és ajándékcsomag-átadás a Trendlakás Stúdió felajánlásával

Helyszín: Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdió, Bp. XIII. Reitter F. u. 62

Időpont: 2011.04.14. csütörtök

Vendégfogadás: 18:30-19:00

További információk: trendlakas.hu

A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint elküldeni a legőrültebb közös képeteket, nevetek és telefonszámotokat az info@life.hu e-mail címre 2011. április 11. 15 óráig.
Jelige: Legőrültebb barátnők

Eddig beérkezett legjobb barátnős képek

/1104/A_leg20114791632

A játékosok a játékban való részvétellel, azaz a megfejtés elküldésével elfogadják a részvételi szabályzatot, továbbá kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyeremény felajánlója, a Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdió hírlevelet küldjön a játék regisztrációjakor megadott e-mail címre.


Részvételi szabályok


1. A Legőrültebb barátnők nyereményjátékban annak időtartamán belül a 3. pontban megjelölt e-mail címre küldött képpel lehet részt venni, a játékosok az e-mail küldésével magukra nézve kötelezőnek ismerik el a jelen játékszabályzatot.

2. A játék időtartama: 2011. március 8. - április 11. 15 óra. Ezen időtartamon kívül küldött e-mailek a játékban nem vesznek részt.

3. A játék e-mail címe: info@life.hu.

4. A játék szervezője, az Origo Zrt. (székhelye: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., a továbbiakban: "Szervező)" válasz e-mailt nem küld.

5. A játékban résztvevők között a Szervező a játék időtartama alatt nyolc darab két személyre szóló belépőt ad át. A nyertesek nevét a Szervező a Life.hu oldalon a nyereményjáték leírásában hirdeti ki.

6. A játékban magyarországi bejelentett lakhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt. 18 éven aluli személyek törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt a játékban. A Szervező és a Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdió (székhelye: Budapest, 1131 Reitter Ferenc utca 62.) munkatársai a játékban nem vehetnek részt.

7. A játék nyereménye készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

8. A játék nyerteseit a Szervező sorsolja. A nyerteseket a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai elektronikus üzenetben értesítik. Amennyiben a Szervező a nyertesekkel 2 napon belül nem tudja felvenni a kapcsolatot, a nyertes elveszíti jogosultságát a nyereményre és a Szervező új nyertest választ. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a játék weboldalán közölje.

9. A játék résztvevője illetve nyertese a játékban való részvétellel a Szervező Adatvédelmi Szabályzatát elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező célhoz kötötten a személyes adatait kezelje és megőrizze. A játékos adatainak kezeléséről tájékoztatást az ügyfélszolgálati elérhetőségeken kérhet, és ugyanitt kérheti az adatainak a Szervező nyilvántartásaiból történő törlését is.

10. A játék résztvevője a játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Szervező a játék regisztrációkor megadott adatait átadja a Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdiónak annak érdekében, hogy a Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdió saját vagy partnerei termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, anyagokat küldjön részére. A Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdió - tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg a játékos a hozzájárulását vissza nem vonja a következő címre történő e-mail elküldésével: est@trendlakas.hu

11. Szervező ügyfélszolgálatának elérhetőségei: (06-1) 371 3662 vagy info@life.hu



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.