websorozat Belém bújt a kisördög szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találkoztatok már kockás hasú pappal? Nem tudhatjátok, hiszen, ők általában nem mutogatják, eme testrészüket, ám Grant atyát más fából faragták: nem elég, hogy fecskében flangál a lányok között, de szexszel szereti kiűzni a gonosz szellemeket a vonzóbb lányok testéből. És akkor a pornós múltjáról már ne is beszéljünk...

Charlie Koznick - a valóságban

Charlie Minnesotában született és ott is nőtt fel, ahol még távolról sem a színészet, sokkal inkább az alpesi síversenyzés töltötte ki az életét. Az érettségi után azonban már tudta, nem a síelés az, amivel élete végig foglalkozni szeretne. A San Diego-i egyetemre iratkozott be, ahol filozófiát és pénzügyet tanult. Egy Los Agneles-i kirándulás alkalmával belecseppent a színészetbe, ami magával ragadta. Hamar sikeres lett, szerepet kapott a Las Vegas-ban, amelyben Dean Cain öccsét játszotta. Később feltűnt a Veronika Mars-ban és az Isteni sugallatban is, éppúgy, mint a New York-i Helyszínelőkben, a The District-ben.

NÉZEGESS KÉPEKET CHARLIE KOZNICK FILMBÉLI SZEREPÉRŐL!

/1103/A_pap20113413427

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.