5 praktikus sminktipp a mindig rohanó lányoknak

rúzs smink púder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tökéletes sminket szeretnél percek alatt, de valami mindig hibádzik? Mi segítünk a problémádon - íme néhány praktikus, gyors és egyszerű sminktipp, hogy mindig és minden helyzetben kifogástalanul fess!

Thinkstock
Thinkstock

Rúzsozz úgy, mint a profik!

Ha reggelente pusztán annyi időd van, hogy feldobj egy kis színt az ajkaidra, az legalább legyen tökéletes! Rúzsozás előtt vigyél fel alapozót az ajkaidra - így sokkal tartósabb lesz a szín, és hosszú órákig makulátlan marad a csókos szád.

Nem tudod, milyen smink áll jól neked? Ha tanácsra van szükséged, kérdezd Gáspár Viki sminkmestert, a Life.hu szakértőjét, vagy iratokozz be sminkiskolájába!



Ha göndör pillákra vágysz

Gyakran használod a szempillagöndörítőt, de pilláid sosem lesznek elég ívesek? Alkalmazd a következő trükköt: a hajszárítóddal néhány percig melegítsd fel a göndörítőt, és utána láss neki a műveletnek. Egész nap csábos lesz tőle a tekinteted.

Te és a szemceruzád

Nincs is annál bosszantóbb, mint ha a kedvenc acélkék szemceruzádat nem sikerül kihegyezni a tompa ceruzahegyező miatt. A megoldás a következő: mielőtt nekilátsz a műveletnek, tedd a szemceruzád 10-15 percre a mélyhűtőbe, hogy megkeményedjen.

Thinkstock
Thinkstock

Ha nem ott fénylik, ahol kell

Ahelyett, hogy túlságosan sok púdert vinnél fel az arcbőrödre, tedd a következőt a kissé zsírosan fénylő arc ellen: vékony zsebkendőt vagy WC-papírt finoman simíts az arcodra, kicsit nyomd rá, így felitatod a felesleges zsírt az arcodról.

A vonzó orcáért

Nem kedveljük, ha zsírosan fénylik a homlokunk és az állunk, ellenben az arccsonton remekül mutat a fény. Gina Brooke, a sztárok sminkese a következőt javasolja: "Vegyél egy teljesen egyszerű, színtelen szájfényt, és finoman vidd fel az arccsontjaidra - így egészségesnek és ragyogónak tűnik majd a sminked."

Hogyan legyek jó nő? - Így készíts csipkesminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110309-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-csipkesminket.htmlIlyen sminket viselj idén tavasszal!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110308-smink-tavaszi-szinek.htmlFémszínű ajkak hódítanak 2011-benhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110302-metalfenyu-ruzsok.htmlSzületésnapod elárulja, milyen rúzs illik hozzád!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110228-ruzshoroszkop.htmlHogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.htmlVigyázz a lejárt szavatosságú kozmetikumokkal!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110222-lejart-szavatossagu-sminkek.htmlÍgy találd meg a tökéletes alapozót!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110209-tippek-alapozo-valasztasahoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.