kozmetikus öregedés szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erika szenvedélyből választotta a kozmetikus szakmát.  

"A legtöbb ember az egészséget és a fiatalságot az egészséges bőrrel hozza összefüggésbe, mivel az első benyomást egy emberről a bőre alapján kapjuk. Manapság már nem is olyan irreális elvárás, hogy olyan professzionális kozmetikai megoldásokat találjunk az öregedés lassítására, amivel akár 10 évet lehet csalni, és minél későbbre kitolni, vagy elkerülni a plasztikai beavatkozásokat. Hiszen az öregedés természetes folyamat, de szépen megöregedni, az már bizonyos befektetést igényel. A ránk zúduló információkból azonban nem is olyan könnyű eldönteni, hogy a sok ígéretes kezelés és otthoni kozmetikum közül melyik hozza meg az elvárt eredményt.

Az Oxynergy Paris francia kozmetikai cég magyarországi képviseletét vezetve kozmetikusként is aktívan dolgozom, főleg öregedésgátló kezelésekre specializálódtam. A kozmetikus szakmát szenvedélyből választottam, 13 éves, multinacionális cégeknél eltöltött gyógyszerszakmai marketing-tapasztalat után. Mindenkit szeretettel várok, aki megújulásra vágyik, és fiatalos külsejét természetes módon szeretné minél tovább megőrizni vagy visszanyerni."

Weboldalam: www.oxynergy.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.