karácsony karácsonyi ajándék ajándék ötlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nosztalgikus karácsonyi ajándékok nagyon helyesek, és megoldja a problémát, hogy mit adjunk annak, akinek nincs igazán szüksége semmire. Íme pár szuper karácsonyi ötlet!

1.Csinálj egy kis kutatást, hogy milyen játékok voltak népszerűek akkor, amikor az illető gyerek volt. Egy gyors internetes keresés segíthet, de ha mégse mennél vele sokra, akkor látogass el egy könyvtárba. A könyvtáros biztosan ajánl majd könyveket a témában, mi volt népszerű akkor, mit szerettek az akkori gyerekek.

iStockPhoto
iStockPhoto

2. Ha nem igazán tudod merre kéne kutakodnod, sebaj, intézz el pár hívást. A nagyszüleid valószínűleg emlékezni fognak, hogy melyik játékok voltak a szüleid kedvencei. Ha fel tudják idézni, hogy milyen ajándék volt az, amit gyerekként a szülők szerettek volna, de akkor nem volt rá mód, hogy megkapják. Vedd meg nekik most az áhított gyerekkori karácsonyi álmot és garantáltan eléred a kívánt hatást.

3. Ha sikerült eldöntened, mi kerüljön föl a karácsonyi listádra, akkor kezd a beszerzést az aukciós oldalakon, hiszen valószínűleg nem fogsz hasonló dolgokat találni a boltok polcain, bár manapság egyre másra ütik fel a fejüket a nosztalgia tárgyakkal foglalkozó üzletek.

4. Ha megvan az ajándék, akkor figyelj a csomagolásara is. Keress olyan csomagolóanyagot, ami újságpapír mintájú (legjobb, ha szépia formátumú) és rögtön kész is az egyedi ajándékunk.

Annak, aki mindent meg tud venni magának, vagy akinek már mindene megvan sokkal többet ér egy gyerekkori emléket időző karácsonyi ajándék, mint egy klisés "meglepetés" a jelenből. Ráadásul egyértelműen látszani fog, hogy sok időt és energiát szántunk rá, hogy valami igazán különlegeset adhassunk karácsonyi ajándékként.

Forrás: Meglepkék.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.