manikűr körömlakk szépségápolás szépség csipke köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csipkés manikűr egy-két évvel ezelőtt volt nagyon népszerű, de trendek ide, divathullámok oda, lássuk be: a csipkeminta még mindig jól mutat a körmön. Íme a Life.hu szépségtippje.

www.nihrida.com
www.nihrida.com

A csipke eleganciája révén jól illik a karácsonyhoz, ezért ha valami különleges körömdíszítésen töröd a fejed, bátran válaszd ezt a manikűrt. Ha nincs otthon csipkéd, turiban vagy méteráruboltban szerezz be egy keveset. Az anyagból vágj a körmeid méretének megfelelő darabokat - inkább fél milliméterrel kisebbek legyenek, mint bárhol is túllógjanak a körmödön -, és készítsd ki őket egy csipesszel és egy fogpiszkálóval egyetemben, hogy kéznél legyenek. Színtelen alapozólakkal lakkozd át a körmeidet, majd a csipesszel helyezd fel a csipkéket. Fogpiszkálóval igazítsd a helyükre minél előbb, majd a pálcikával óvatosan nyomogasd rá a körmeidre. Hagyd egy picit száradni, majd átlátszó fedőlakkal rögzítsd véglegesen. Utóbbit két rétegben is felviheted, hogy tartós legyen a manikűr. Az elkészítés fázisait itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.