karácsony advent illat dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kinti hideget, szelet sokszor csak úgy lehet elviselni, ha a lakásban finom karácsonyi illatok fogadnak: a fahéj, a szegfűszeg nemcsak a sütiben, de az otthonodban is elvarázsol.

Nem kell külön lakásillatosító készüléket venned ahhoz, hogy az otthonodban finom fűszeres illatok legyenek: elég csupán körülnézni a kamrában és elővenni a fahéjat, a szegfűszeget, a narancshéjat vagy a gyömbért. Persze némi liszt, cukor és tojás segítségével már sütit is készíthetnél belőlük, de ezúttal inkább próbáld ki újra gyerekkorunk módszerét, szúrd bele a szegfűszegeket egy narancsba, tegyél mellé fahéj- vagy vaníliarudat, helyezz narancs- és citromhéjat a fűtőtestre, s máris illatozik a lakás. Ha lehetőséged van rá, már most vigyél a lakásba fenyőágakat, hiszen ezek is természetes téli, finom illatot hoznak magukkal, s dekorációnak sem utolsók. Ha pedig egy rohanós nap után azonnali illatfelhőre vágysz, azt is megoldhatod természetes módszerrel: elég pár csepp fahéj, szegfűszeg, fenyő, narancs vagy vanília illóolaj- kombináció a párologtatóba, s máris karácsonyi hangulatot varázsolhatsz.

Forrás: Thinkstock

Készíts illatos potpurrit karácsonyra!http://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121217-adventi-kreativ-tipp-december-23-illatos-es-dekorativ-karacsonyi-potpurri.htmlCsillogós ünnepi smink karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121219-hogyan-legyek-jo-no-csillogos-unnepi-smink-karacsonyra.htmlTöltött üvegdíszek a karácsonyfárahttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121217-toltott-uvegdiszek-a-karacsonyfara-sajat-kezuleg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.