vásárlás ajándék ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a hétköznapokban kevés alkalmunk adódik az ékszerekkel való játékra, addig az ünnepekkor bátran kombinálhatjuk a mutatósabb és látványosabb modelleket! Jöjjön most a Life.hu különleges ünnepi ékszerválogatása, melyek közül bármelyik darab ajándéknak is kitűnő!

Ha nem akarsz idén az ünnepek miatt egy vagyont költeni új ruhákra, vagy ha inkább azt a nagyobb összeget valami értékállóbb dologra fordítanád, akkor nézd meg ékszerválogatásunkat! A régi, megunt ruhát újjá varázsolhatod egy pár ezer forintos pazar nyakékkel vagy karkötővel. Sőt az a jó hírünk van, hogy már szép számmal találni megfizethető árú termékeket kínáló hazai tervezőket is! Ha pedig nemesfémbe fektetnéd a megspórolt pénzed, úgy válogass a bazár borsosabb árú ékszercsodái között!

1. Asos 6 font 2. Doridea 4.990 forint 3. New Yorker 1.990 forint 4. Asos 8 font 5. Zara 7.595 forint 6. KarmanJewelry 85 dollár 7. Swarovski 42.900 forint 8. Visy Dóri 42.000 és 49.000 forint 9. Zara 1.795 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.