Izzósorok kint és bent: karácsonyi fények az otthonodban

karácsony fény izzó dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izzósoroknak sokáig csak a karácsonyfán volt a helye, de ma már a régi, színes, és alig-alig biztonságos füzéreket felváltották a modern darabok, melyekkel a lakást is nyugodtan feldíszítheted.

Igazi téli csodavilágot varázsolhatsz a lakásba különböző izzósorok kreatív használatával. A fát a legtöbben csak a nagy napon díszítik, de addig is kidekorálhatod a lakást, csak legyen elég konnektorod. A kandalló, az ablakpárkány, a tükör, vagy a bejárati ajtó körül kifejezetten szépen mutat egy fényfüzér, legyen hagyományos, vagy az energiatakarékosabb LED-es változat. Bár ma már számtalan szín közül választhatsz, a legjobban mégis a fehér vagy a sárga mutat a díszekkel.

Thinkstock

Ha extrém élményre és mindent beborító fényre vágysz, próbáld ki a jégcsapokhoz hasonlóan lecsüngő világító jégcsapfüzéreket, vagy a szinte mindent beborító fényfüggönyöket. A mai biztonságosabb izzósorokkal ráadásul egy másik trükköt is bevethetsz: egy szép üvegtálba gombolyítsd bele fényfüzért, hihetetlenül jól mutat a sötét téli estéken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.