öregedés ajándék arckrém bőrápolás ajándék tippek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha neked is fejtörést okoz, mit vásárolj az édesanyádnak, akkor nem kell tovább keresgélned: egy jó krémnek ugyanis minden nő örül!

Egy bizonyos kor fölött nem árt fokozottabban odafigyelni a bőrápolásra. Persze fontos a megfelelő táplálkozás és a hidratálás sok-sok folyadékkal, de érdemes körbenézni a kozmetikumok piacán is. Plasztikai műtét és botoxkezelés helyett egy jó arckrém ugyanis csodákra képes.

Forrás: Thinkstock

Karácsonyra pedig melyik nő ne örülne egy apró kis tégelynek, amiben a szépség kulcsa rejlik? Te is bátran választhatsz krémet édesanyádnak, előtte azonban nem árt megtudni, melyik bőrtípusba is tartozik, illetve felmérni azt, hogy milyen fokú ránctalanításra van szüksége. A krémek nagy része fényvédőt is tartalmaz, ami télen is megvéd a napsugarak káros hatásaitól. Ráadásul a bőr hidratálása a hidegben különösen fontos. Segítségképp összeszedtünk néhány kozmetikumot - jó válogatást!

1. Vichy Bőrkisimító, ragyogást adó arckrém 2. Solaine kaviáros bőrfiatalító krém 3. Avon Anew Platinum nappali krém 4. L'Oreál Age Perfect 5. Nivea ránctalanító energetizáló nappali krém

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.