Fejdíszben a fa alatt - csodaszép hajbavalók

frizura advent hajbavaló fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyönyörű strasszos fejpánt, vagy éppen egy mókás csipkével díszített hajpánt garantáltan megadja az este hangulatát. A Life.hu-n most az ünnepi koktélruhád mellé ajánlunk fejdíszeket! 

A hajpántokban, hajráfokban és apró csatokban az a nagyszerű, hogy hosszú és rövid hajú lányok egyaránt viselhetik őket. Míg a hosszú hajat megregulázza egy jól megválasztott hajpánt, addig a rövid frizurát ünnepélyessé teszi. Éppen ezért jól teszed, ha az ünnepekre beszerzel egy hajbavaló díszt.

Forrás: Thinkstock

A legújabb trendek között vannak még olyanok, amiket szokni kell. A fülek idén nemcsak a sapkák területén hódítanak, de bizony bekúsztak a hajpántokhoz is - ne lepődj meg, ha csipkés és csillámos cicafülekkel találkozol az üzletekben. A füleken kívül divatosnak számítanak idén a '20-as éveket idéző fejpántok is, amiket kövekkel és gyöngyökkel varrnak ki. Ezeket a homlokra húzva kell viselni, és a legjobban a bubifrizurához passzolnak. Ha választottál hozzád passzoló fejdíszt, keress egy csodás ékszert is - itt már megmutattuk a kedvenceinket.

1. Deepa Gurnani - 75 font, 2. Bershka - 1.795 forint, 3. H&M - 1.790 forint, 4. Love Rocks - 30 font, 5. Mango- 6.995 forint
6. H&M - 1.290 forint, 7. Zara - 4.995 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.