Egy palack vörösbor is kell a fa alá!

férfi ajándék vörösbor bor gasztronómia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonyra az egyik legjobb ajándék egy üveg minőségi vörösbor - főleg a férfiaknak. No persze emellett a jó vörösbornak a karácsonyi asztalon is helye lehet.

Forralva is finom

Bár erről a vélemények minden családnál megoszlanak, a vörösbor forralt borként is nagyon finom: csak cukor, fahéj, ánizs, szegfűszeg, citrom- és narancshéj kell hozzá, s máris kortyolgathatjátok. Kiváló vendégváró ital, hiszen az átfagyott karácsonyi látogatókat azonnal fűszeres illat fogadja, és hamar át is melegedhetnek.

1. Egri Pinot noir GRŐBER 2006 - 1300 Ft, 2. Cabernet Sauvignon 2011 - 2800 Ft, 3. Balatonboglári Merlot 2011 - 1460 Ft, 4. Egri Bikavér - 1370 Ft, 5. Agancsos Kánon 2009 - 3040 Ft

Fontos a jó minőség

Ha vörösbort ajándékozol, akkor a csomagolásra nagy hangsúlyt érdemes fektetni: egy szép szatyor is megteszi ugyan, de a fadobozos változat sokkal dekoratívabb, s akár csomagolás nélkül is átadhatod. Az ördöglakatos italtartó még szellemi kihívást is nyújt, amellett, hogy ötletes és humoros. De ha komolyabb ajándékot adsz, borospoharakkal kombinált szetteket is vásárolhatsz, sőt, egy jó könyvet is kereshetsz az ital mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.