Se nem diós, se nem mákos - mi az?

Nutella sztárszerző Erdélyi Mónika bejgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány napig tart a szavazás, aminek során eldöntjük, hogy a mákos vagy a diós az ország kedvence. Ha azért nem tudsz dönteni, mert egyiket sem szereted, mutatunk néhány alternatívát!

Az alternatív bejgli bármilyen tölteléket kaphat, a lényeg, hogy szilárd legyen, különben kifolyik a tésztából, és nem lesz szép csavaros. Mónika megmutatja, hogyan válik kellően sűrűvé a töltelék.

Erdélyi Mónika adventi tippje december 18-ra:

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az igazi szépség
"Rengeteg ember él körülöttünk, akik a legkevésbé sem nevezhetők szépnek, mégis remekül érzik magukat életkortól és társadalmi állástól függetlenül és az adoniszi vagy vénuszi külső hiánya miatt nem futnak azonnal a Dunának. Ami mégis széppé varázsolja őket, azt kapcsolatteremtő képességnek és lelki békének nevezzük. Ez az, amitől akkor is jól érzed magad, ha épp nincs nálad sem rúzs, sem púder. Ettől látnak mások is szépnek. Minden pozitív változás kezdete, hogy elfogadd önmagad. Ez persze csak a kezdet, de a heveny önutálat minden, önmagad építésére irányuló erőfeszítés kezéből kiveszi a fegyvert. Az önmagukat hibáikkal együtt elfogadó emberek nem védekeznek állandóan és ettől kellemes a társaságuk. Mivel sosem ítélkeznek önmaguk vagy mások felett, melegséget sugároznak. Csendes elnézéssel viseltetnek az emberi gyarlóságok iránt, elfogadják az emberi természet korlátait. Ezért tudnak a legtöbbet nyújtani anélkül, hogy túl sokat követelnének önmaguktól. Az ilyen szépség sosem múlik el."

Erdélyi Mónika elkészíti a tökéletes bejglithttp://www.life.hu/karacsony/bejgli/20131208-erdelyi-monika-elkesziti-a-tokeletes-bejglit-es-bevallja-hogy-rudban-szokta-enni-nem-szeletben.htmlMit kezdjünk a maradék bejglivel?http://www.life.hu/karacsony/bejgli/20131207-a-maradek-bejgli-felhasznalasahoz-adunk-recepteket-es-tippeket.htmlA mozi sztárjai is szavaznak a bejglirehttp://www.life.hu/karacsony/bejgli/20131204-keressuk-a-legnepszerubb-bejglit-ezuttal-magyar-filmszineszeket-kerdeztunk-arrol-a-diost-vagy-a.htmlMiért éppen mákos és diós? Történelemóra bejglivelhttp://www.life.hu/karacsony/bejgli/20131203-a-bejgli-torteneterol-kerdeztuk-szamos-laszlo-cukraszt-aki-a-szamos-marcipant-alapito.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.