testápolás testápoló bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Télen a száraz és fáradt bőrrel csodákat tesz egy isteni testápoló. Ha a szokásos illatok helyett az ünnepek alatt valami különlegesre vágysz, most kedvedre válogathatsz ajánlatunkból!

A jellegezetes karácsonyi illatok jó ideje megjelennek a szépségápolásban. Mi is imádjuk a gyömbéres, fahéjas, kókuszos, sheavajas finomságokat, legyen szó bőrápoló olajról, testvajról, testhabról vagy csillámos kenceficéről. Tapasztald ki, hogy a te bőrödnek melyik a legtökéletesebb, és válogass kedvedre az isteni karácsonyi illatú finomságok közül.

1. Sheavajas olaj - The Body Shop 3.990 forint, 2. Sandy Santa testvaj - Lush 2.550 forint, 3. Csillámos testápoló - Lush 1.890 forint, 4. Narancs és ylang-ylang illatú ghánai sheavaj - Mannaszappan 2.790 forint, 5. Sheavajas testápoló habkrém gyömbér és fahéj illattal - Mannaszappan 3.290 forint, 6. Gyömbéres testvaj - The Body Shop 4.990 forint
Frissítsd fel a frizurádat az ünnepre!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131216-apolo-es-kenyezteto-hajpakolasok-a-toredezett-haj-ellen.htmlÍgy lesznek ápoltak a lábaid karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131216-ajandekozz-magadnak-simasagot-igy-legyenek-szuperapoltak-a-labaid-karacsonyra.htmlFlitterek és csillogás minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131212-flitteres-es-csillogo-ruhak-karacsonykor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.