fashion week ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nincs kedved csillogó ruhakölteményekbe bújni az ünnepek alatt, akkor maradj a hagyományos kisfeketénél, mert azzal nem nagyon lőhetsz mellé! Mutatunk is pár csinos darabot az idei szezonból. 

Csipke- vagy tüllbetétes, fodros vagy letisztult, bőrrel bélelt vagy hátul kivágott - szebbnél szebb darabok közül válogathatsz, ha rászánsz egy kis időt. Vásárolj olyan kisfeketét, amiben jól érzed magad, és amiben magabiztos lehetsz. Ha vékonyak a combjaid, akkor viselhetsz egészen mini ruhát, ha szép a karod, akkor voksolj az ujjatlanra. Ha van itt-ott takargatnivalód, semmiképp se válassz fodros vagy bőrbetétes kreációt, maradj a nőiesen szabott, derékban karcsúsított ruháknál. A kisfeketéted egyébként nemcsak karácsonykor, de a szilveszteri buliban is bátran viselheted, ilyenkor azonban nem árt feldobni egy ütős bizsuval vagy egy csodaszép lábbelivel.

Íme egy kis inspiráció kisfekete vásárlásához:

Ha a letisztult darabokat kedveled:

1. Reserved, 2. H&M 14.990 forint, 3. Mango 17.995 forint

Szexi fazonok, merész megoldások:

1. New Yorker 19,95 euró, 2. Zara 14.995 forint
3. Mango 19.995 forint, 4. H&M 12.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.