Napcsókolta bőr télen is - így lesz tökéletes a smink

bronz ünnep smink szépség púder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bronzosítót télen is használhatsz, de csak módjával. Ha ügyesen eltalálod a megfelelő árnyalatot, akkor tökéletessé teszi majd a sminkedet. 

Arra azért nagyon figyelj, hogy a hófehér bőrön igen furcsán mutat egy erős, csillogó barna árnyalat. Ha a napfény jó ideje elkerül már, akkor mindenképp halvány, mézszínű bronzosítót válassz - keress olyat, ami épp, hogy egy leheletnyit sötétebb a bőrszínednél. Ha azonban az ünnep előtt néhányszor ellátogattál szoláriumba, vagy netán lehetőséged volt kicsit napon lenni, akkor bátran válogass. Végül ha olyan szerencsés vagy, hogy a bőröd kreolosan barna, akkor szerezz be egy rezesebb, bronzos csillogású púdert.

1. Essence 2. Guerlain 3. MAC 4. L'Oréal 5. Catrice

Ha megtaláltad a megfelelő bronzosítót, akkor ügyelj arra, hogy nem kell mindennek csillogónak lenni: a fénylő arcbőrhöz elég egy visszafogottabb szemsmink és valami ütős vagy elegáns színű rúzs. Jó készülődést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.