Megmutatjuk, idén melyik bejgli a befutó!

Forrás: Thinkstock -
diós beigli szavazás rajongók mákos bejgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24 napig tartó, sztárokat és civileket egyaránt megmozgató szavazásunk - amellyel a Life.hu azt kívánta eldönteni, hogy melyik az ország kedvenc bejglije - véget ért! Erdélyi Mónika, aki a Szavazz a bejglire - a revans mozgalom élére állt, kihirdeti a végeredményt.

Lezárult hát a Life.hu bejgli-szavazása! Több százezer szavazat érkezett, mindenkinek nagyon köszönjük az értékes hozzájárulását az eredményhez. Egy kis dobpergés... és az ünnepélyes bejelentés:

IDÉN A MÁKOS BEJGLI NYERT!

54.2 - 45.8 százalékos megoszlásban úgy döntöttetek, hogy idén ezt az ízesítést kedvelitek többen!

Én a magam részéről mindkét változatot nagyon szeretem, annak viszont örülök, hogy a szavazásunk valóban revans lehetett, hiszen három éve a diós nyert, de a mákos most visszavágott.

Forrás: Gréta konyhája

Sütés-főzés után azonban szánjatok időt a pihenésre is. Ez az időszak kedvez a visszavonulásnak, befelé fordulásnak, összegzésnek. A általános gondolkodás szerint mindig "majd egyszer" a célban lesz jó, addig viszont rohanni és erőlködni kell, a nagy cél érdekében. Így könnyű szem elől téveszteni, hogy életünk nagy részében úton vagyunk, és ha ezt az időt boldogtalanul töltjük, elég rossz lesz az arány még akkor is, ha sikerül jól éreznünk magunkat a végén. A cél nem szentesíti az eszközt. Az életünk útközben telik és minden számít, amit teszünk.

Kellemes Ünnepeket és Boldog Életet mindenkinek!

Szeretettel: Erdélyi Mónika

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.