Lakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!

2011.04.19. 23:37

Niki és Szandra után Lakatos Márk csapatának Mariannra esett a választása, akinek a lélegzete is elállt, mikor megpillantotta a tükörben szuperdögös új külsejét.

Bár Mariannak különösebb gondja nem volt önmagával, mégis nagyon érdekelte, hogy mit tudnak kihozni szakértőink a külsejéből. Lakatos Márk és csapata teljesen elengedte a fantáziáját, és egy dögös alkalmi ruhával, egy különleges sminkkel teljesen megváltoztatta a kissé félénk lányt.

Fotó: Ritter Doron
ruha - Danielle Allessandrini, cipő - Furla, karkötők - Furla

Mariann haját Szofrán Zsolt mesterfodrász nem akarta rövidre vágni, inkább egyenesre szárította, és egy gyönyörű gesztenyebarnás árnyalatot festett neki, hogy tincsei fényesen csillogva a lány vállára omolhassanak.

Fotó: Ritter Doron

A csapat és Mariann is meglepődött a különleges sminken, amit Gáspár Viki sminkmester készített, ugyanis ezúttal nem a lány szemeit, hanem a száját festette hangsúlyosra. Ráadásul Vikinek nagyon tetszettek Mariann szeplői is, ezért olyan alapozót használt, ami nem fedte el azokat.

Tetszik Mariann új külseje? Te is szeretnél megújulni és szupernővé válni? Jelentkezz, és segítünk!A fiatal lány alakja irigylésre méltóan vékony, vállai azonban keskenyebbek, mint a csípője. Márk ezért egy aszimmetrikus szabású ruhát választott, ami kicsit szélesíti a felsőtestét, megtörve a "körte alak" hatást.

"Mikor hazamentem, a férjem nagyon megdöbbent, mert nem szoktam magam sminkelni, de nagyon tetszett neki, hogy ilyen is tudok lenni" - mesélte Mariann.

MARIANN ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!
Lakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.html Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html
Lakatos MárkRitter DoronGáspár VikiSzofrán Zsoltdivattrendátalakításbombanő
Hirdetés