Lakatos Márk átalakít: Sportos fitneszedzőből elegáns díva

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesternégyesünk Nagy Amarillát, a Life.hu tökéletes alakú, de nőiesedni vágyó edzőjét alakította át.

Amarilla fitneszedzőként a hozzá járó nők példaképe, hiszen sokan szeretnének az övéhez hasonló izmos alakot. Lakatos Márkhoz és csapatához azonban pont azért fordult, hogy végre megismerhesse az igazán nőies énjét, amit Márk elő is varázsolt belőle!

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Bőrdzseki: Pinko, overál: Daniele Alessandrini, cipő: Daniele Alessandrini,
fülbevaló és nyaklánc: Mango, gyűrű: Furla

Fitneszedzőnk hajszínével Szofrán Zsolt mesterfodrász meg volt elégedve, ugyanakkor a sötétbarna egy teljesen más, intenzívebb és csillogóbb árnyalatára festette át. A frizura formáját azonban teljesen megváltoztatta, a trendi frufru hihetetlenül megfiatalította Amarillát.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán


Mivel Amarilla arca nagyon karakteres, Gáspár Viki sminkmester egy halványabb tónusú, finom sminket készített edzőnőnknek, mert számára ez a legelőnyösebb. A rózsaszínes, natúr smink kiemeli Amarilla gyönyörű szemeit.

Amarilla alakját bárki megirigyelné, pedig éppen az izmos formái miatt nem érzi magát elég nőiesnek. Lakatos Márk szerint Amarillának elsősorban a kissé trapéz szabású nadrágok állnak jól, amik elrejtik a rendkívül izmos vádliját is. Végül Márk a most nagyon divatos overálba öltöztette, amiben Amarilla igazán nőiesen festett.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7nvhnh6gB9Ignis2

"Nagyon tetszik a változás, a vendégeim szerint sokkal fiatalosabb és nőiesebb lettem. A hétéves kislányom pedig teljesen oda volt a sminkemért, meg is jegyezte, hogy nagyon szép vagyok" - mesélte Amarilla, aki az átalakítás óta Márk tanácsai alapján választ ruhákat is.



AMARILLA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1105/Lakat201153132317

Lakatos Márk: Gyöngyvirágos Kicsikertemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110428-lakatos-mark-gyongyviragos-kicsikertem.htmlLakatos Márk átalakít: Visszafogott anyukából dögös-vörös bombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110426-lakatos-mark-atalakit-4-kocsany-rita.htmlLakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!http://www.life.hu/legytrendi/20110419-lakatos-mark-atalakit-3-mariann.htmlLakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.htmlLakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.htmlHozd ki magadból a szupernőt! - Lakatos Márk átalakíthttp://www.life.hu/szepulj/20110401-atalakitas-lakatos-mark-szofran-zsolt-ritter-doron-gaspar-viki.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.