Lakatos Márk átalakít: Így néz ki a magyar Victoria Beckham!

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezúttal Földi Beátának segített kiigazodni a divat és a stílus világában, hogy végre merjen változtatni, és megtalálja a benne lakozó bombanőt.

Beáta magabiztosan, mindenre készen lépett a mesternégyes elé, hogy megtudja, mi is állna igazán jól neki. Ilyen káprázatos átalakulásra azonban még ő sem számított.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Overall, atléta, nyakláncok, hasítottbőr bokacsizma: Mango, gumírozott öv: Pinko,
lenvászon sál: Daniele Alessandrini

Bea hideg hajszínét Szofrán Zsolt fodrászmester meleg árnyalatokkal dobta fel, hosszát pedig egy merész vágással rövidre vágta, amolyan Victoria Beckham stílusúra. Gáspár Viki sminkmesterünk Főként Bea szép szemeit szerette volna kiemelni, ezért különleges, főként a szemeit hangsúlyozó sminket készített neki.


Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán


Bea trendi frizurájához és ragyogó sminkjéhez Lakatos Márk egy apróvirágmintás overált választott, ami az idei év egyik nagy slágere, és fantasztikusan állt a vékony lányon.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gXHnOcj5fce8V9m4


Tipp! Nézd meg, hogyan alakították át VV Ágicát! Katt ide!






BEA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1105/Lakat2011517112827

Lakatos Márk átalakít - Petra vörös magas sarkúra cserélte a tornacipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20110510-lakatos-mark-atalakit-5-bauer-petra.htmlLakatos Márk átalakít: Sportos fitneszedzőből elegáns dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20110503-lakatos-mark-atalakit-5-nagy-amarilla.htmlLakatos Márk: Gyöngyvirágos Kicsikertemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110428-lakatos-mark-gyongyviragos-kicsikertem.htmlLakatos Márk átalakít: Visszafogott anyukából dögös-vörös bombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110426-lakatos-mark-atalakit-4-kocsany-rita.htmlLakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!http://www.life.hu/legytrendi/20110419-lakatos-mark-atalakit-3-mariann.htmlLakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.htmlLakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.htmlHozd ki magadból a szupernőt! - Lakatos Márk átalakíthttp://www.life.hu/szepulj/20110401-atalakitas-lakatos-mark-szofran-zsolt-ritter-doron-gaspar-viki.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.