átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata most VV Ágicát alakította át, hogy temperamentumos és vagány természetét frizurája, sminkje és öltözködése is tükrözze!

VV Ágica bátor, bevállalós lány, örömmel vetette bele magát a teljes megújulásba. Új külseje és rövid frizurája azonban mégis annyira meglepte, hogy még a lélegzete is elakadt.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Ruha, cipő, fülbevaló, karkötő: Mango

Ágica kezdetben nagyon ragaszkodott a hosszú hajához, de mesterfodrászunk, Szofrán Zsolt végül meggyőzte, hogy egy árnyalatában hasonló szőke, rövid frizura sokkal jobban állna neki, mint a mostani formátlan, töredezett haja. Újra bebizonyosodott, hogy szupercsapatunknak mindig igaza van: Ágica rövid hajjal dögösebb, mint valaha!

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina,
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Ágica a VIVA tévé egyik esti műsorát vezeti, ezért az adások felvételéhez hetente többször is nagyon erősen kisminkelik. Gáspár Viki sminkmesterünk megmutatta Ágicának, hogyan tud a hétköznapokon természetes, mégis látványos sminket készíteni magának.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=sWLcZ2boiVJLrG1o


A szőkeség sokat fogyott az utóbbi időben, és nem igazán tapasztalta még ki, hogy milyen ruhák állnának igazán jól új alakján. Nőies, homokóra alakjára Lakatos Márk egy testhez simuló narancssárga ruhát választott, mely szuperül kiemelte Ágica bombaformáját.

A kezdeti félelmei ellenére Ágica nagyon megszerette rövid frizuráját, azonban kicsit tartott tőle, hogy mit szól majd a párja, hiszen ő inkább a hosszú hajat szereti. "A barátom majdnem elájult a látványtól, de nagyon tetszett neki, azt mondta, hogy teljesen más lettem, mintha kicseréltek volna" - mesélte a VV3 sztárja.

ÁGICA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1105/Lakat201151811041

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.