Lakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezúttal Fazekas Dórának mutatta meg, hogyan lehet 22 évesen vagány fiatal nő és anyuka is egyszerre.

Dóra mindig is fiatalon szeretett volna gyermeket vállalni, ezért szerencsésnek tartja magát, hogy 22 évesen egy kétéves kislány anyukája lehet. Sokszor azonban úgy érzi, az anyaság minden energiáját leköti, ezért most mesternégyesünk segítségét kérte, hogy végre rátaláljon a trendi, ugyanakkor elegáns énjére.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Blézer, ruha: Marks&Spencer
Cipő, gyűrű: Mango

Szofrán Zsolt mesterfodrász Dóra haját sötétszőkére színezte és félhosszú fazonúra vágta, ami optikailag egy kicsit megnyújtotta a lány arcát.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó:
Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Mivel Dóra általában csak finoman sminkeli magát, Gáspár Viki sminkmester is egy természetes, natúr sminket készített. A különleges zöldeskék szemeit egy barnás-lilás árnyalattal emelte ki.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=MAtC1qvI7z1pcv5s

Dórára a kilók a szülei válásakor kezdtek el felkúszni, de kisfia születése óta már sokat fogyott. Lakatos Márk egy trükkös szettel kompenzálta Dóra körte alakját: világos felsőt és egy sötét, rafinált szabású szoknyát választott.

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!


"A férjem már nagyon várta, hogy láthasson, hiszen névnapja alkalmából jelentkeztem az átalakításra. Teljesen el volt ragadtatva a látványtól" - mondta Dóra izgatottan az átalakítás után.

DÓRA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1107/Lakat20117511551
Lakatos Márk átalakít: Bombázó lett Viki, és még csak most szült!http://www.life.hu/legytrendi/20110628-lakatos-mark-atalakit-12-hegyi-viktoria.htmlLakatos Márk átalakít: Így lett bájos kislányból vérbeli démon VV Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110621-lakatos-mark-atalakit-11-zsofika.htmlLakatos Márk átalakít: Így lesz szédítően dögös a körte alak!http://www.life.hu/legytrendi/20110614-lakatos-mark-atalakit-10-toth-kriszta.htmlLakatos Márk átalakít: Nőies nő lett a szupervékony, törékeny Andreábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110607-lakatos-mark-atalakit-9-takacs-andrea.htmlLakatos Márk átalakít: Szexi díva lett a kétgyermekes anyukából!http://www.life.hu/legytrendi/20110531-lakatos-mark-atalakit-8-koves-agnes.htmlLakatos Márk átalakít: Így néz ki a magyar Victoria Beckham!http://www.life.hu/legytrendi/20110516-lakatos-mark-atalakit-7foldi-beata.htmlLakatos Márk átalakít: 10 évet fiatalodott VV Ágica!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-lakatos-mark-atalakit-vv-agica.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.