Lakatos Márk átalakít smink bikini fodrász stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ez volt életem legszuperebb napja!" - kiáltotta Niki, aki már többször is próbálkozott bekerülni azon szerencsések közé, akiket Lakatos Márk átalakít a Life.hu-n. Mivel eddig nem sikerült, egészen Zamárdiig követte kedvenc stylistját - megérte!


Elsőként Nikit mutatjuk be nektek, aki Sopronból utazott a Balatonhoz, asszisztensként dolgozik, és a koráról csak annyit árul el, hogy 30 felett van.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Mellény, póló, farmer, öv, cipő - Replay

A 40 fokos hőség ellenére hatalmas buli kerekedett az átalakításból, persze a fesztivál elképesztő hangulata is gondoskodott erről.

Niki minden percét élvezte a délutánnak, a profi csapat: Gáspár Viki sminkmester, Szofrán Zsolt mesterfodrász és Ritter Doron fotográfus körbezsongta a soproni lányt, aki még mindig alig hitte el, hogy vele történik mindez.

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

"Márk hihetetlen személyiség, a csapat szuper, laza és jópofa. Mindent megtettek, hogy vagány, trendi csajnak érezzem magam és a végeredmény elképesztő lett."

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!



Szolid, kicsit csillámos smink, természetes szépség - ezek voltak a irányvonalak, a végeredmény pedig felülmúlta mindazt, amit az elején a Life.hu sátor közönsége a Balaton Soundon akár gondolni is mert. Az új külsőhöz pedig nem vízibicikli, hanem valódi yacht járt.

Nézd meg a videót, hogyan csalogatták elő Nikiből romantikus és sejtelmes énjét a Life.hu mesterei, megteremtve ezzel rajongónk újabb stílusát.



NIKI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1107/Lakat2011712123121
Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.