Lakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelin

fashion week frizura Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Győzike Gáspár Evelyn átváltoztat szépség Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mesternégyesnek ezúttal nem volt nehéz dolga, hiszen a legnagyobb átalakulás, a súlyfelesleg ledolgozása Evelint dicséri. De azért a ma már karcsú 17 éves lány külsején tudtak még mit változtatni a szakemberek.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Overallshort: Pinko, magas sarkú cipő: Max Mara, karkötő és öv: Mango

Szofrán Zsolt mesterfodrász nem akarta radikálisan megváltoztatni Evelin frizuráját, így a lány eredeti hajszíne mindössze egy kis megerősítő fényt kapott. A hosszából elöl vágott trendi, szép esésű lett a haja. Gáspár Viki sminkmester is a natúr smink mellett tette le a voksát: a szemhéjfestés finom árnyalatai és a rózsaszínes szájfény egyaránt a fiatal lány természetességét hangsúlyozzák.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron
, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Evelin szép, fényes barna hajához és natúr sminkjéhez Lakatos Márk egy rövidnadrágos overallt választott, ami a magas sarkú cipővel kombinálva kihangsúlyozta a lány szép, hosszú lábait.

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)




EVELIN ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1108/Lakat201189135640

Lakatos Márk átalakít: Újjászületett a szülésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110726-lakatos-mark-atalakit-16.htmlLakatos Márk átalakít: Dögös vörös lett a szeplős kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110719-voros-es-szeplos-lakatos-mark-azonnal-kiszurta-emeset.htmlLakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.htmlLakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.htmlLakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.htmlLakatos Márk átalakít: Bombázó lett Viki, és még csak most szült!http://www.life.hu/legytrendi/20110628-lakatos-mark-atalakit-12-hegyi-viktoria.htmlLakatos Márk átalakít: VV Zsófi, bájos kislányból vérbeli démonhttp://www.life.hu/life/galeria/20110622-lakatos-mark-atalakit-11-zsofika-galeria.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.