Lakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanya

fashion week Ritter Doron Lakatos Márk átalakít Gáspár Viki Lakatos Márk smink Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata a héten Csizmadia Anitát vette kezelésbe - a harminckét éves gyulai lány imádta az átalakítás minden percét, az új haját és a fergeteges hangulatot.

Anita projektmenedzserként dolgozik, emellett egy négyéves kislány édesanyja. Mindig szerette volna tudni, mit és hogyan kéne viselnie. Márk és csapata megmutatta, mit változtathat egy dögös frizura, egy vagány smink és egy szexis üzletasszonyszerkó a jó adottságokkal rendelkező lányon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

"Sosem festettem a hajam, és most sem szerettem volna változtatni a színén, ráadásul a csapat szerint is ez a gesztenyebarna hajszín a tökéletes számomra. Mindössze egy kis fényt kapott a hajam, és Zsolt egy nagyon picit vágott is belőle - a göndör frizura pedig nagyon tetszett, eddig csak egyenesen hordtam!" - mesélte a lány a Life.hu-nak.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Anita nem szokta festeni magát, de odáig volt azért, amit Gáspár Viki "művelt" vele: "Nagyot változott az arcom! Általában csak szempillaspirált használok, de ez a smink nagyon tetszett! A férjem azt szereti, ha természetes vagyok, de ő is odáig volt az új külsőmért!" - vallotta Anita.

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!




ANITA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1108/Lakat201182314572

Lakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110816-lakatos-mark-atalakit-18.htmlLakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110809-lakatos-mark-atalakit-hatalmasat-valtozott-gyozike-lanya-evelin.htmlLakatos Márk átalakít: Újjászületett a szülésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110726-lakatos-mark-atalakit-16.htmlLakatos Márk átalakít: Dögös vörös lett a szeplős kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110719-voros-es-szeplos-lakatos-mark-azonnal-kiszurta-emeset.htmlLakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.htmlLakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.