Lakatos Márk átalakít: Igazi szexbomba lett a cuki, göndör hajú kislányból

átalakítás Ritter Doron Lakatos Márk átalakít Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezúttal a huszonegy éves Rebekát formálta át - az eredmény lélegzetelállító lett!


Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

A göndör, melírozott fürtök helyett egy szőke, egyenes frizurát készített Rebekának Szofrán Zsolt mesterfodrász. "Változást szerettem volna, untam a melírt és a régi fazont is. Zsolt mesterien eltalálta, mire vágyom, egyszerűen imádom az új frizurámat!" - mesélte boldogan Rebeka. Márk csodás ruhát választott nekem, tökéletesen illett rám, a dzseki pedig nagyon vagány, de egyben nőies is. A sminkem is fantasztikus lett - Viki nagyszerűen választotta meg a színt!" - mondta Rebeka.

Tipp! Íme, a legújabb morbid kiegészítő: a döglött kutya táska! Nézd meg képgalériánkat!



Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

De vajon hogy tetszett a fiatal lány családjának és barátainak a kivasalt, szőke haj a megszokott göndör fürtök helyett? "Ennyi dicséretet még soha életemben nem kaptam. Rengetegen bókoltak nekem, és otthon, a családomnak is igazán tetszett az új énem" - vallotta a fiatal bombanő.

REBEKA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1109/Lakat20119613849

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Lakatos Márk átalakít: Vadító díva lett a visszafogott tanárnőbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110830-lakatos-mark-atalakit-20.htmlLakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.htmlLakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110816-lakatos-mark-atalakit-18.htmlTeljesen bekékült Lakatos Márk! Ijesztő képeken a stylist, ahogy még sosem láttadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110812-teljesen-bekekult-lakatos-mark-ijeszto-kepeken-a-stylist-ahogy-meg.htmlBeszawazás a stílusba, avagy kit bíznál Lakatos Márk gondjaira?http://www.life.hu/szorakozz/20110810-werk-akademia-jatek.htmlLakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110809-lakatos-mark-atalakit-hatalmasat-valtozott-gyozike-lanya-evelin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.