Átalakítunk! Viola élete legszebb napját köszönheti Nánási Pálnak és csapatának

átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata ezúttal a negyvenéves, diósdi Violát alakította át, akinek ezzel élete álma teljesült!

Még csak negyvenéves, de már számtalan tragédián túl van a diósdi kriminálpszichológus. "Miközben nézegettem a fotókat a gyönyörűvé vált hölgyekről, eszembe jutott, hogy valaha én is voltam szép, és olyankor észrevétlenül is potyognak a könnyeim. Nagyon szeretnék lefogyni, és megtalálni önmagamat ebben a sűrű ködben, ami most körbevesz engem!" - írta a kétgyermekes anyuka, akinek sorai mellett nem mehettünk el szó nélkül. Az átalakítás Viola életének egyik legnagyobb élménye lett.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdamp Linda, smink és haj: Törköly Anita

A szőke anyukának legtöbbször egyenes a haja. Nánási Pál és csapata azonban göndör fürtöket álmodott Violának - a végeredmény nagyon tetszett az újdonsült bombanőnek. A kétgyermekes édesanya nem sminkeli magát, de most, a profik kezei között végre igazi nő lehetett. Az általában sportosan öltözködő asszony fantasztikusan érezte magát a vagány, piros bőrdzsekiben, különösen azért, mert neki is ez a kedvenc színe. "Imádom a pirosat. A kislányom végig ott volt velem az átalakításon, neki is nagyon tetszett minden - rá pedig hallgatok!" - mesélte Viola a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg Viola átalakulását képgalériánkban! Katt ide!

A diósdi anyuka számára a legnagyobb élményt a fotózás jelentette. "Igazi dívaként éreztem magam. Mindenki velem foglalkozott, és ilyen még sosem történt. A kislányom biztatott, hogy jelentkezzek az átalakításra, és kimondhatatlanul örülök, hogy hallgattam rá" - áradozott Viola, akinek megváltoztatta életét az átalakítás.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattinst ide!

Így dolgozik a csapat:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Átalakítunk! Nánási Pál kihozta a szexi démont Mónikábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111025-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál kihozta Zsuzsából a bombanőthttp://www.life.hu/legytrendi/20111018-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál fotóművész belőled is bombanőt varázsol!http://www.life.hu/legytrendi/20111017-atalakitunk-nanasi-pal-fotos-es-holdampf-linda-az-xfaktor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.