Átalakítunk! Nánási Pál vagány csajt varázsolt a cuki kislányból

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a húszéves, kislányos külsejű Anikóból varázsolt vagány, életvidám nőt.

Tipp! Nánási Pál fotói képgalériánkban! Katt ide!


"Hogy mit változtatnék meg magamon? Szinte mindent... Nincs önbizalmam és stílusom. Csak úgy vagyok, és ebből szeretnék már végre kilépni"

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

A főiskolás Anikó programozónak tanul, és a hétköznapokban leginkább egyszerűen szeret öltözködni. Haját lazán, egyenesre szárítva hordja, sminkelni nem szokott, és általában farmert és pólót visel. Új, göndör fürtjei nagyon tetszettek a szöszi lánynak, akire még legjobb barátnője is alig ismert rá az átalakulás után. Anikó élénk színű szemeit cicás festéssel hangsúlyozta ki a profi sminkes - ettől dögösebb és nőcisebb lett, mint valaha.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg Anikó átalakulását galériánkban! Katt ide!

Holdampf Linda stylist egyszerű farmersortot és fehér pólót adott a kissé visszahúzódó lányra. Az egyszerű szerelést pedig divatos és vagány bizsukkal bolondította meg a stílustanácsadó. Anikó először furcsán érezte magát a rengeteg színes ékszer miatt, de nagyon elégedett volt az eredménnyel, gyönyörűnek találta a képeket. A főiskolás lány a fotózás végére a gátlásait is le tudta vetkőzni, önfeledten pózolt Nánási Pál kamerája előtt.

Tipp! Nézd meg Mónika átalakulását is! Katt ide!


Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!




Átalakítunk! Viola élete legszebb napját köszönheti Nánási Pálnak és csapatánakhttp://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111028-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál kihozta a szexi démont Mónikábólhttp://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111025-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál fotóművész belőled is bombanőt varázsol!http://www.life.hu/szepulj/atalakitunk/20111017-atalakitunk-nanasi-pal-fotos-es-holdampf-linda-az-xfaktor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.