átalakítás fashion week frizura szépségápolás Átalakítunk! smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves nő testvérével érkezett az átalakításra, és nagyon bátor lépésre szánta el magát: levágatta és befestette a haját, majd merész magas sarkúban pózolt. Nánási Pál és csapata a vidám, színes összeállítással éveket fiatalított rajta.

"A magas sarkún kívül bármikor felvenném ezt a szettet. A cipő kicsit magas, de a narancssárga nadrág és a farmering nagyon fiatalos és vidám" - mesélte a tatabányai nő a Holdampf Linda stylist által kiválasztott darabokról.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Nadrág, ing, karkötő: Promod, felső: Tally Weijl, nyaklánc: Pepe Jeans, cipő: Zara, táska: Deichmann

Gyöngyi, aki egy konyhastúdiót vezet, a hétköznapokban ritkán sminkel és akkor is finom, visszafogott megoldásokat választ. Törköly Anita sminkes egy kicsit bátrabban dolgozott, még a műszempillák is előkerültek. "Pár trükköt sikerült is ellesnem Anitától, biztos, hogy kipróbálom őket."

Nézd meg a sztárok átalakulásait! - Képek akkor és most



A legtöbbet Gyöngyi haja változott. Szofrán Zsolt mesterfodrász sokat vágott a vállig érő frizurából és egy kellemes, középszőke árnyalatot varázsolt rá. "A hajam színe és fazonja is változott. Kicsit szoknom kell, de nagyon tetszik" - osztotta meg élményeit Gyöngyi.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Mindenki kedves volt, nagyon jól éreztem magam. Az eredmény pedig nem csak az én tetszésemet nyerte el. Otthon igencsak meglepődtek, amikor hazaérkezés után levettem a kapucnimat. Egy teljesen új arcot láttak" - mesélte vidáman a Life.hu-nak a nő.

Tetszik Gyöngyi átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!







Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.