átalakítás frizura haj Holdampf Linda Nánási Pál Life.hu sztárszerző Átalakítunk! smink Szofrán Zsolt Törköly Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az elmúlt időszakban a hétköznapjaim szürkévé váltak a sok munka miatt, és nincs időm magammal foglalkozni" - írta levelében Alexandra, amikor az átalakításra jelentkezett. Nánási Pál és csapata segített neki, hogy végre jól érezze magát a bőrében.

A 25 éves lány régóta szeretett volna rövidebb frizurát. Bátran vágott bele és vágatott belőle, ugyanis megunta már, hogy mindig hosszú a haja. "Nagyon tetszik, hogy ilyen rövid a frizurám, egész biztosan ilyen marad a későbbiekben is" - mondta el a Life.hu-nak. "Kíváncsi voltam, hogy fog állni. Mivel fekete festék volt a hajamon, a színén nem változtattunk."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

Ruha: Our Style Boutique, cipő: Humanic, ékszer: Bijou Brigitte

Az adóügyi előadóként dolgozó lány a munkája miatt nem igazán sminkeli magát a hétköznapokban, legfeljebb alapozót és pirosítót használ. Törköly Anita sminkes azonban egészen megváltoztatta az arcát: "Rengeteg dolgot tanultam Anitától, leginkább azzal kapcsolatban, hogy milyen krémeket és alapozót válasszak."

"Nagyon vagány volt a ruha, amit Holdampf Linda stylist választott. Nem igazán hordok ilyen darabokat, de ez nagyon tetszett" - mondta Alexandra. A magas sarkú cipővel is hamar megbarátkozott, gyakran visel ilyen cipőt.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Akik láttak az új külsőmmel, azt mondták, hogy szinte egy másik ember állt előttük. Nagyon jól éreztem magam az átalakítás alatt és tetszik az eredmény. Kíváncsi voltam, hogy egy ilyen profi csapat mit hoz ki belőlem. Megérte elmenni!"

Tetszik Alexandra átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!





Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.