fashion week haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink Szofrán Zsolt Törköly Anita átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves Corinna édesanyjával együtt jelentkezett Nánási Pálhoz, hogy megtudják, mi áll jól nekik, hogyan érdemes öltözködniük. A csapat igazi bulikirálynőt varázsolt belőlük.

"14 évesen pont abban a korban vagyok, amikor nem tudom, hogy mi az, ami jól áll. Szeretném, ha segítenének nekem abban, hogy végre jól érezhessem magam a bőrömben" - írta jelentkezésekor Corinna, aki családjával Budapesten él. Ő is és édesanyja is kíváncsi volt arra, milyen ruhák állnak jól neki. Ezért sok-sok korábbi átalakulás átböngészése után úgy döntöttek, hogy ők is belevágnak: "Ki akartuk próbálni, milyen is ez."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon



A fiatal lány az iskolában inkább sportosan öltözködik, ezért nagyon örült annak, hogy kicsit nőiesebbé válhatott. Valéria szintén a sportos, laza ruhadarabokat kedveli. Holdampf Linda stylist azonban minkettőjüknek egy színes, vidám, bulis szettet választott, melyekben nagyon jól érezték magukat.

Az anyuka visszafogottan festi magát, így Törköly Anita sminkestől ízléses sminket kapott. A tinilány nagy örömére pedig előkerültek a műszempillák és a színes rúzsok is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A legnagyobb változás Valéria hajával történt. Az anyukának hosszú, szőke haja volt, Szofrán Zsolt azonban barnára festette és alaposan megnyírta a frizuráját. Az eredmény mindenkinek nagyon tetszett, leginább Corinna apukájának. "Apu nagyon örült, amikor meglátott minket" - mondta.

Mindenképpen megérte elmenni, nagyon jól éreztük magunkat, és az öltözködésben igencsak sokat tanultam a csapattól - lelkendezett az édesanya.

Tetszik Valéria és Corinna átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.