átalakítás fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Több mint hét év után ért véget a kapcsolatom a barátommal. Szeretnék egy kicsit megújulni, hogy újra nyitott legyek a világra és egy új kapcsolatra. Ehhez kellene egy kis segítség, vagyis ti" - írta jelentkezésében Bernadett. Nánási Pál és csapata pedig minden álmát valóra váltotta.

"Szeptemberben betöltöm a negyedik X-et, ami egy nő életében borzasztóan hangzik. De akkor nem, ha jól néz ki és jól is érzi magát a bőrében" - írta levelében a 39 éves, szombathelyi nő, akinek határozottan igaza van.

Forrás: Nánási Pál
Forrás: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

Így vélekedett erről Holdampf Linda stylist is, aki nem félt a merész leopárdmintához nyúlni. Bernadettnek nagyon tetszett a pasztell színű mellény is. A szettet leginkább egy buliba tudná elképzelni, oda szívesen fel is venné.

A merész összeállításhoz Bernadett egy visszafogott, természetes sminket kapott Törköly Anitától, a műszempillák pedig külön örömet okoztak neki. "Alapozót egyáltalán nem használok, szempillaspirállal, pirosítóval és esetenként szemhéjfestékkel sminkelek. Anitától több trükköt is tanultam azzal kapcsolatban, hogyan emeljem ki a szemeimet és milyen színeket érdemes használnom" - mesélte a Life.hu-nak.

Forrás: Nánási Pál
Forrás: Nánási Pál

Az átalakításról készült galériáért kattints ide!

A könyvelőként dolgozó Bernadett melírozott haját Szofrán Zsolt kávészínűre színezte. A hosszán nem sokat változtatott, inkább a fazonján igazított kicsit.

"Nagyon jól éreztem magam, határozottam érdemes volt elmenni. Mindenkinek ajánlok egy ilyen napot, hogy igazi nőnek érezhesse magát" - mesélte Bernadett. Az eredmény persze mindenkit lenyűgözött!

Tetszik Bernadett átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Átalakítunk! Stílust váltott anya és lányahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130305-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új ember lett Alexandrahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130226-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nikolett kilépett a szürkeségbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130219-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új énjét kereste Viktóriahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130212-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Kivirult a fiatal anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130205-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.