fashion week Átalakítunk! stílus változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka, hogy férfit látunk az Átalakítunk! rovat képein. Legutóbb Gábor volt olyan belevaló, hogy hosszú sörényétől a Life.hu olvasói előtt szabadult meg, most pedig egy újabb pasi döntött úgy, hogy belevág. Szó szerint.

Úgy tűnik, nem csak a nők szeretnek megújulni tavasszal, a ruhatárfrissítés és a teljes átalakulás igénye a férfiaknál is megvan. Tamás is azt tervezi, hogy lecseréli a ruháit, cipőit. Úgy gondolta, hogy mielőtt belevág a nagy ruhacserébe, kikéri egy profi csapat véleményét is. Ezért döntött úgy, hogy jelentkezik az átalakításra.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Az ingatlanértékesítőként dolgozó Tamás rengeteg tippet kapott Holdampf Linda stylisttól, mind a stílus, mind pedig a színek terén. "A hétköznapokban lazán öltözködöm, leginkább a sportosan elegáns jelző illene rám" - mondta el a Life.hu-nak. A budapesti férfi valójában nem a stílusát akarta lecserélni, hanem egy kis gardróbfrissítésre vágyik - új színekre, ötletekre. "A kiválasztott ruhák, a cipő, az ing és a zakó is nagyon tetszettek."

Szabó Gabi, a G-Hair Design fodrásza sportos frizurát vágott Tamás hajából. A 36 éves férfinak tetszett, hogy nem kellett annyira felnyírni a haját, mégis sikerült egy kicsit alakítani, frissíteni rajta. "Úgy érzem, sokat javítottunk a hajamon."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a galériáért!

Tamáson egyértelműen látszik a pozitív változás, és ez persze a környezetének is feltűnt. Az átalakításon is jól érezte magát, és jó érzés volt számára, hogy mindenki vele foglalkozott.

Tetszik Tamás átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!





Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.