Átalakít a Jónő Team: Zsuzsi újból tündököl

frizura Takács Nóra Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az úgy, hogy egy ismeretlen minden indok nélkül olyan közel kerül a szívünkhöz, hogy magunk is meglepődünk rajta. Zsuzsival ez történt. Azonnal és végérvényesen megkedveltem.

Mikor belépett az ajtón, kicsit ijedt volt, de végtelen kedvességet is árasztott, komolyan, legszívesebben megöleltem volna, csak gondoltam, furán venné ki magát. Valahogy azt éreztem, hogy olyan, mint egy szelíd kis őzike, akihez szépen lassan kell közelíteni, nehogy megriadjon. Mikor a csapat többi tagjának bemutattam, mindenki szemében ugyanazt láttam, ami az enyémben is csillogott: ez a lány más! Olyan tiszta, megérdemli a segítséget. Mindenkinek azonnal szívügyévé vált Zsuzsi átalakulása, pedig akkor még nem is ismertük élete történetét.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Zsuzsi 23 éves fiatal lány, aki nagy változáson ment át az elmúlt időszakban: 20 kilót fogyott és még 8 tervben van. Azt mesélte, gyerekként nagyon nehéz volt neki, sokat csúfolták súlyfeleslege miatt, ezért visszahúzódó és csöndes lett, meg persze kissé magányos is. Aztán felnőttként jött az első komoly kapcsolata, szerelemmel, boldogsággal. Ez segítette át Zsuzsit élete egyik nagy megpróbáltatásán, a szívműtétjén is. A történet azonban méltatlan befejezést kapott, a fiú ugyanis Zsuzsi alakjára és súlyára hivatkozva elegánsan kilépett a kapcsolatból. Nos, ez volt az a pont, amikor minden csapattag felszisszent és tágra nyílt szemekkel vártuk a folytatást. Sokan nem tudják a csalódást feldolgozni, de Zsuzsi kemény volt, felszívta magát és eldöntötte, hogy megváltozik. Diétázni kezdett, mozogni, zumbázni, spinningelni, futni, amit csak lehetett. Lefogyott 20 kilót és úgy döntött, meglátogat minket, és külsőleg is átalakul, ugyanis lelkileg már készen áll az új szerelemre. Kell ennél jobb inspiráció egy csapat számára? Mindenki személyes küldetésének érezte, hogy segítsünk neki, mert ha valaki, akkor ő megérdemli.

Niki, a fodrászunk látott először munkához: "Zsuzsi természetes szépségét figyelembe véve készítettem el a hajszínét. A haja felső és hátsó részét a szeme sötétebb árnyalatához, míg az oldalsó, középső részeket a bőre világosságához igazítottam. A formázásnál egyenes frizurát választottam, és egy hajcsat segítségével eltűztem az előre hulló tincset, hogy kedves arcát jól láthatóvá tegyem!"

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Nézz meg még több fotót Zsuzsiról galériánkba, kattints a képre!

Niki után Oscar következett, csodálatos sminket készített: "Egy nagyon finom lelkületű embert ismertem meg Zsuzsiban, ennek megfelelően sminkjénél is a kifinomult harmóniára helyeztem a hangsúlyt. Tökéletesítettem bőre színét, szerkezetét egy folyékony alapozóval, amit finoman púdereztem. Szemét földszínekkel sminkeltem, amit kontúrmentesen elsatíroztam, hogy természetesen ragyogjon szép szeme. Orcáját bronzfénnyel emeltem ki. Ajkára egy érzéki rózsás árnyalatú rúzst kevertem ki."

Dóri, a stylistunk tette fel az i-re a pontot: "Zsuzsival nem volt nehéz dolgom, rengeteg színű ruhát vittem az átalakításra és szinte kiáltottak érte. A zöld szoknya tökéletesen kiemeli a szép vékony derekát, fantasztikusan formálta az alakját. Zsuzsinak amúgy is nagyon előnyös a térdig vagy térd alá érő szoknya. A felső visszafogott, de egy kis csábos játékosságot azért visz az öltözékébe, az öv pedig csak a hab volt a tortán, amivel kiemeltem vékony, formás derekát."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Nézd meg, hogy dolgozott a Jónő Team, kattints a képre!

A fotózáson ugyanolyan szelíd és kedves volt Zsuzsi, mint egész nap. Azt csinálta, amit tanácsoltunk neki, az elkészült képek pedig hűen tükrözik azt a hihetetlen változást, ami vele történt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy vele tölthettem el ezt a napot. Jó volt újra érezni, hogy milyen csodás emberek élnek körülöttünk! Minden hozzánk érkezőtől meg szoktam kérdezni, hogy számára ki a női példakép. Ha tőlem is megkérdezik ugyanezt, mostantól Zsuzsit fogom mondani. Őszintén, teljes szívemből kívánok neki boldog és egészséges életet, és azt, hogy minden álma teljesüljön, mert ő tényleg megérdemli.

Átalakít a Jónő Team: topformában a fiatal anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130617-atalakit-a-jono-team-topformaban-a-ketgyerekes-fiatal-anyuka-reni.htmlÁtalakít a Jónő Team: Modell lett Timiből!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130611-atalakit-a-jono-team-valodi-modell-lehet-timibol-takacs-nora.htmlÁtalakít a Jónő Team: újra bombaformában Zitahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-atalakit-a-lifehu-csapata-a-jono-team.htmlÚj csapattal folytatódik az Átalakítunk! sorozathttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-uj-csapattal-folytatodik-az-atalakitunk-sorozat-takacs-nora-a-jono.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.