fashion week frizura Takács Nóra haj Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar önbizalom Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes dolog velünk egy helyen dolgozni. Az ember gyanútlanul érkezik reggel a munkahelyére és mire észbe kap, már orvul át is alakítottuk. Így járt Eszter barátnőnk is.

Esztert nagyon szeretem, már régóta ismerem, jó barátnőm. A csapat többi tagja csupán a fotózásokon szokott vele találkozni, de mindenki első pillanattól kezdve kedvelte. Sőt, ennél többről van szó! Minden alkalommal titokban azt sutyorogjuk a háta mögött, hogy át kéne alakítani egy óvatlan pillanatban, mert látjuk benne a vad, szexi nőt és elő akarjuk hozni ezt az énjét! Egyik nap viszonylag korán végeztünk a hozzánk érkezők átalakításával, és azt gondoltunk, nem sietünk haza, hanem inkább rávesszük Esztert egy kis megújulásra. Körbefogtuk és addig-addig mondtuk neki a magunkét, hogy végül belement.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Eszter nagyon korrekt, megbízható, kedves munkatárs. Az a fajta, akivel jól kijön mindenki. Boldog párkapcsolatban él évek óta, vegetáriánus és imád motorozni. Rendszeresen edz, nagyon odafigyel magára, a tudatos életvitel és egészséges életmód szobra. Így kell ezt csinálni, nyugodtan példát vehet róla bárki! A Jónő Team számára is követendő mintát és értékrendet állít Eszter, akivel öröm volt az átalakítás is.

A munkát Niki, a fodrászunk kezdte: "Eszter egy vagány csajszi, aki a mindennapokban egyszerűen, összefogva hordja a haját. Szerettem volna megmutatni neki, hogy kibontva és huncut hullámokba besütve - amit egyébként nagyon hamar, kb. 10 perc alatt elkészíthet otthon, magának is - milyen nőies és egyben vagány hatást érhet el. Így lett igazán dögös a mi motoros lányunk."

Nekem is nagyon tetszett Eszter haja, és ahogy Niki írta is, ez a frizura tényleg könnyen elkészíthető. Sütés után csak össze kell rázni az egészet az ujjainkkal, fixálni és kész. 10 perc munkáért 100 bók, jó üzlet.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a többi fotóért!

A fodrászkodás után Oscar, a sminkmesterünk vette kezelésbe Esztert: "Igyekeztem megőrizni Eszter természetes szépségét, ezért földszínekkel emeltem ki a szemét. Egy halvány bézs színt satíroztam a mozgó szemhéjra, majd mélyítettem sötétbarnával a szempillatövet alul-felül. Fontosnak tartottam, hogy csak matt textúrát használjak tekintetének kiemeléséhez. Szemöldökét élénkítettem, hogy karakteres legyen a szemjáték. Szempilláit megbolondítottam egy dúsító szempillaspirállal. Highlighterrel kiemeltem az arccsontot, majd bronzfényű arcpirosítót tettem az arccsont alá kontúrmentesen, hogy napcsípte hatású legyen az arc. Ajkát korallpiros árnyalatú ajakrúzzsal festettem ki."

Oscar csodás sminkje után már csak egy lépés volt hátra: megtalálni a tökéletes ruhát. Nos, itt kisebb háborúba kezdtünk, mert nekem megtetszett Eszter inge, Eszternek meg a bőrnaci, szóval ment a harc, hogy ki mit visz. Én hoppon maradtam az inggel, Eszter megszerezte a nadrágot.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Még több fotó galériánkban, kattints a képre!

Dóri, a stylistunk rögtön tudta, mi való Eszternek: "Eszter fantasztikus volt, ritka az olyan ember, akire ránézve rögtön tudjuk, hogy mi a tökéletes számára... Egyénisége nagyon erős, lehengerlő energia és szeretet van benne, imádjuk. Szuper alakja van, úgyhogy nyugodt szívvel választottam ki számára a bőrnadrágot, melyet tompítottam egy fehér, lenge, bővebb blúzzal. Eszter így egyszerre csillogtathatta meg a feminin es maszkulin énjét a kamera előtt."

Így is lett, Eszter szó szerint tündökölt a fotózás alatt. Annyira jól ment neki a pózolás, mintha egész életében ezt csinálta volna, hihetetlen volt. Mi nagyon elégedettek voltunk az eredménnyel, és a végére ő is belátta, hogy jó döntés volt engedni nekünk. Másokat is csak erre tudok biztatni: bátran lehet jelentkezni. Az ajtónk nyitva áll előttetek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.