fashion week frizura Takács Nóra haj Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pozitív gondolkodás tényleg előre visz. Katalin megírta nekem, hogy azonnali változásra van szüksége: "Szeretnék fellélegezni és újra magamra találni. Kifinomult csillogásra, ragyogásra, frissességre vágyom." Végig hitt benne, hogy őt fogom kiválasztani, többször írt, türelmesen várt és lám, egyszer csak tényleg csörgött nála a telefon. Én hívtam.

Katalin nagy örömmel érkezett hozzánk. Tele volt energiával, mindenkivel kedvesen elbeszélgetett, nekem még az aktuális napi horoszkópomat is elhozta. Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de azért örültem, mert szeretem, ha valaki figyelmes. Jól elbeszélgettünk, bár nem igazán értettem, mivel foglalkozik pontosan, végül természetgyógyász-tanácsadóként summáztam magamban. Ez egy olyan terület, amihez egyáltalán nem értek: energiák, vízerek meg ilyesmik, de érdekesen mesélt róluk, én meg figyelmesen hallgattam. A munkája után megvitattuk, miért is érkezett hozzánk, mit szeretne pontosan látni, amikor a fotózás végén a tükörbe néz. Azt felelte, hogy szerinte igenis fontos a külcsín manapság, nem elég a belbecs. Az igazság a harmóniában van, a külső és a belső együtt adja ki a teljes képet. Neki a belső értékei a helyén vannak, már csak a külsejét akarta hozzá igazítani. Itt jöttünk mi a képbe.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Felső: H&M Bőrnadrág: DDGFashion Karkötő: Armani Exchange
Cipő: Deichmann Lánc: H&M
Kattints a képre a galériáért!

Niki kezdte a munkát, kezelésbe vette Katalin haját: "Katalin eredeti hajszíne sötétbarna volt, világos melírcsíkokkal. Úgy döntöttem, hogy az egészet egységes világosabb árnyalatra festem, mert a bőrszínéhez ez jobban passzol. A festés után formára vágtam és szárítottam a dús és csillogó haját."

A frizura elkészülte után Oscar következett, és mint mindig, most is remekelt: "Katalin bőrét először csodakrémmel energetizáltam, majd folyékony, bőrtökéletesítő alapozóval egységesítettem annak szerkezetét, színét. A végén finoman púdereztem. Mivel a szemei elég kicsik, optikailag nagyítottam rajtuk: bronz színű szemhéjkrémet tettem a szemhéjra, majd bordósbarna szemhéjporral mélyítettem a szempillatövet, és egy cicás tusvonallal fejeztem be a szem kiemelését. Szempilláit dúsító szempillaspirállal dúsítottam, a szemöldökvonalát finoman megformáztam, orcájára bronzos fény került, míg ajkait narancsos fuksziával vadítottam meg. A hatás tökéletes lett!"

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Az átalakításon készült képekért kattints ide!

Már csak egy szuper ruhára volt szükség, ebben Dóri segített: "Kata nagyon bevállalós volt, büszke vagyok rá, és a végeredményre is! Könnyű volt vele dolgozni, engedte magát egy teljesen új stílusba öltöztetni, mint amit eddig megszokott. Ritka az ilyen ember. Egy bő, de annál nőiesebb felsőt választottam számára, amit egy egyszerű karcsúsított bőrnadrággal kombináltam. Ehhez még egy elegáns fazonú hegyes orrú fekete cipőt és ezüst ékszert adtam rá. Szuperül nézett ki benne!"

Meg kell mondjam, mindig meglep, hogy milyen ügyesek a hozzánk érkezők. Volt már olyan, hogy kicsit döcögősebben ment a fotózás, mert nagyon izgult valaki, de alapvetően mindenki jól csinálja, ahhoz képest, hogy életük első profi fotózásán pózolnak. Igaz volt ez Katalinra is, aki jól érezte magát, mosolygott, izgett-mozgott, nagyon élt a kamera előtt. Meg is látszik a képeken az átütő, mindent elsöprő energia, ami belőle áradt. Búcsúzóul mindenki kapott tőle egy kis angyalkát és pár jó szót, aminek nagyon örültünk. Az én angyalom azóta is velem van, hogy szerencsét hozzon, és ma már a horoszkópomat is elolvastam.

Átalakít a Jónő Team: Átváltozott a szülinapos Diahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130902-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-30-szuletesnapjara-valtozott-at.htmlÁtalakít a Jónő Team: plus size modell lett Ivetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130826-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-plus-size-modell-lett.htmlÁtalakít a Jónő Team: íme a Life.hu Madonnájahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130816-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-megfiatalodott-az-56-eves.htmlÁtalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.htmlÁtalakít a Jónő Team: Szilvi végre gyönyörűhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130806-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-szilvi-onbizalomkuraja-utan-vegre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.