fashion week Záray Kata Takács Nóra Kurucz Nikolett Benedek Berta Flóra Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság nem tudom eldönteni, mi a nehezebb: munkába állni pályakezdőként, vagy éppen visszatérni a munka világába gyerekszülés után. Kriszta ügyesen vette mindkét akadályt, de azért némi segítségre neki is szüksége volt. Hozzánk fordult egy kis megújulásért.

Kriszta két gyerek édesanyja: Dorka 8, Bence 6 éves. 10 éve házasok a férjével, akivel nemrég megújították fogadalmukat is, a magánéletében tehát minden a lehető legnagyobb rendben van. Munka frontján viszont volt mit behoznia Krisztának: üzletkötőként kezdte a karrierjét még a gyerekei születése előtt, majd jött pár év kihagyás, és most tért vissza az üzleti életbe, méghozzá egy saját üzlet tulajdonosaként. Egy egészségtudatos pékséget nyitott, ahol nagyon jól érzi magát, és remekül megtalálta a számításait, de sok munkája van. A rengeteg teendő mellett saját magára szinte egyáltalán nincs ideje: nőiessége, szépsége háttérbe szorult az elmúlt időszakban. Ezen szeretett volna egy kicsit változtatni, így a mi segítségünket kérte. Mi pedig szívesen fogadtuk az elfoglalt üzletasszonyt, és örültünk, hogy kicsit kikapcsolódhatott nálunk pár órára.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Nézd meg az átalakításról készült galériánkat!

A nagy megújítást fodrászunk, Niki kezdte. Nem volt könnyű dolga Kriszta hihetetlen mennyiségű hajával! "Krisztának elképesztően sok haja van, amire már nagyon ráfért egy festés is. Miután elértem a kívánt színt, a haját rövidebbre vágtam és vékonyítottam, hogy otthon is könnyebben tudja kezelni a mindennapokban."

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

A galériáért kattints ide!

Nikit Oscar csodás sminkje követte. "Egy fantasztikus, sokoldalú vállalkozót és egy temperamentumos nőt ismertem meg Kriszta személyében. Hidratálás után egy könnyű alapozóval egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Élénk kék szemét rózsás és bordós szemhéjkrémmel emeltem ki, majd fekete, tartós szemceruzával meghúztam a vízvonalát, így a színek még kifejezőbbek lettek. A szempilláit természetes hatású szempillaspirállal festettem ki, a szemöldökét élénkítettem és megformáztam egy szemöldökceruzával, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Orcáit mályvás árnyalatú arcpirosítóval frissítettem, ajkát pedig egy korall árnyalatú ajakrúzzsal koronáztam meg."

A pontot természetesen a ruha teszi fel mindig az i-re. Kata és Berta, a Fashion Donor csapata ismét nagyszerűen választottak. "Kriszta nemrég tért vissza az üzleti életbe, ennek megfelelően egy komoly, de mégis vagány vonalat álmodtunk meg neki. Egy egyszerűbb szabású, de rafináltan mintás ruhát választottunk, amit színes táskával és bőrhatású zakóval fűszereztünk."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

A fotózás kifejezetten jó hangulatban telt. Kriszta ügyesen pózolt Kata gépe előtt, ezalatt mi jóízűen csemegéztünk. Persze közben azért figyeltük az eseményeket, de bevallom, elcsábítottak bennünket a finomságok. Kriszta ugyanis szó szerint lekenyerezett minket: hozott mindenféle csemegét a pékségéből. Szeretjük ám az ilyet! Az eredménnyel Kriszta is elégedett volt, de nem sokáig maradhatott velünk. Szaladt is tovább, mert már jó pár perce csörgött a telefonja...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.