Átalakít a Jónő Team: Igazi modell lett Marietta

modell Záray Kata Takács Nóra Kurucz Nikolett Benedek Berta Flóra smink szépség Átalakít a Jónő Team stílus Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is szebb ajándék, mint egy feledhetetlen élmény. Marietta 18 éves lett, családja pedig számtalan más ajándék mellett velünk lepte meg a fiatal és szép lányt, aki rendkívül izgatottan lépett be az ajtónkon.

Mariettán első pillanatban nem sok átváltoztatni valót találtunk, sőt később sem, így inkább csak stílustanácsokat és iránymutatást adtunk neki születésnapja alkalmából. A fotózásra az egész családja elkísérte: édesapja, anyukája és a húga is. Nagyon kedves volt mindenki, jó volt ezt látni - egy összetartó család, akik támogatják egymás álmait. Maresznek is van egy titkos vágya: nagyon szeretne modellkedni. Annyira nem is titkos ez a dolog, a családja is pontosan tudja, hogy a lányt nagyon érdekli a divatszakma, többek között ezért kerestek meg bennünket. Szerették volna, hogy Maresz kipróbálhassa magát egy profi fotózáson, hogy megnézhesse, milyen ez a világ. Azt kell mondjam, nagyon jól helytállt az amúgy pszichológusnak vagy cukrásznak készülő lány. Még nem biztos a jövőjében, sok minden érdekli, ami teljesen természetes ebben a korban. Majd később szépen tisztul a kép. Egy biztos: a modellkedést - az elkészült képeket elnézve és az egész napos "munkáját" tekintve - nagyon tudom javasolni neki. Persze csak érettségi után, és tanulás mellett, nem helyette!

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Először Marietta haján volt a sor - a lányt Niki vette kezelésbe. "Mariettának gyönyörű, természetes hajszíne van, amit nem szerettem volna megváltoztatni. Éppen növeszti a haját, úgyhogy csak formára vágtam az egészet, majd körkefével formáztam."

A fiatalos frizura után Oscar gyönyörű sminkje következett. "Marietta ragyogó személyiség, aki még keresi a helyét a világban. Amikor megláttam a tökéletes alakját, hosszú, vékony végtagjait, már tudtam, hogy abszolúlt modell adottságokkal rendelkezik. A szexi szeplőit nem akartam elfedni, ezért inkább egy ultravékony alapozással tökéletesítettem a hibátlan bőrét. Bronzfényű krémpirosítóval napcsípte hatásúvá varázsoltam az orcáit, amit ezután finoman púdereztem. Ártatlan tekintetét először bronzszínű alappal kényeztettem, majd fekete krémtussal kontúroztam alul-felül a szemét. A legvégén behúztam a vízvonalát, ami enyhén szűkítette a tekintetét. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem alul-felül, ha már a nagy szemek trendjében élünk. Ahhoz, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete, élénkítettem a szemöldökét a hajtöve színéhez igazítva. Ajka frissességének eléréséhez egy üdítően friss, lazac árnyalatú ajakrúzst választottam."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Már csak a ruha volt hátra a fotózás előtt: a Fashion Donor tagjai, Berta és Kata pedig akcióba lendültek. "Maresznak abszolút modell alkata van gyönyörű, hosszú lábakkal, amiket egy rövid bőr shorttal emeltünk ki. A bőr vadságát a pulcsi puhaságával lágyítottuk, végül pedig egy blézerrel koronáztuk meg a tökéletes partiszettet. Az óriási gyöngy nyaklánc és diszkrét karkötő már tényleg csak hab volt a tortán."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

A fotózás rendkívül jól sikerült: Kata, a fotósunk annyira elégedett volna Mariettával, hogy szerintem bármikor szívesen dolgozna ismét a kedves, fiatal tehetséggel. Annyira elragadó volt mindenki számára a profizmus, amivel Maresz a kamera előtt pózolt, hogy nem kérdéses: feltétlenül modellkednie kell! Minden adottsága és lehetősége megvan hozzá, már csak kitartás és egy kis szerencse kell. A Jónő Team nagyon szurkol majd!

Átalakít a Jónő Team: vonzó anyuka lett Krisztahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131007-atalakit-a-jono-team-bombaformaban-ter-vissza-kriszta.htmlÁtalakít a Jónő Team: Hajrá, Saci, csak így tovább!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130930-atalakit-a-jono-team-hajra-saci-csak-igy-tovabb.htmlÁtalakít a Jónő Team: Ilyen egy ragyogó nagyihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130923-atalakit-a-jono-team-vegre-megtalalta-onmagat-edit-a-nagymama.htmlÁtalakít a Jónő Team: Újjászületett Brigihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130917-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ujjaszuletett-brigi-a-30.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.