fashion week Záray Kata Fashion donor Kurucz Nikolett Benedek Berta Flóra Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jocira akkor is egész életünkben emlékeznénk, ha mindig férfiakat alakítanánk át. Egyedi stílusával örökre az emlékezetünkbe véste magát, no és persze azt sem felejtjük el, hogy ő az első férfi, aki jelentkezett hozzánk. Igaz, nem teljesen magától.

Joci a párját kísérte el hozzánk, akinek átalakulását ide kattintva nézhetitek meg. Itt azonban nem állt meg a dolog. "Mivel a kedvesemet elkísérem hozzátok, hát én is beszállok a buliba. Különben is, hogy nézne ki, ha a megszépült párom mellett nem hoznám-hozatnám magamat csúcsformába" - írta Joci a bemutatkozó levelében. Mi pedig örömmel vártuk a kedves párt, akik egyébként nagyon édes ajándékkal leptek meg minket: tortával és sorsjegyekkel, hogy szerencsét hozzanak nekünk.

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Joci most ünnepelte a 60. születésnapját, ami egyáltalán nem látszik rajta. Nagyon energikusan, bőbeszédűen, jókedvűen éli az életét, örök szenvedélye a tánc és a zene. Régebben néptáncolt, most pedig latin táncra járnak kedvesével, mellette pedig zenél. Több zenekarban is játszott, sőt ahogy mesélte, még DJ-ként is tevékenykedett korábban. A divat világa sem áll tőle messze, sok fotózáson vett már részt fotós barátjának köszönhetően. Most azonban mi láttuk vendégül, és alakítottuk át. Elsőként Niki kezdte a munkát. "Joci - saját bevallása szerint - 8 éves kora óta nem volt fodrásznál, mindig az aktuális szerelme vágja a haját. Ideje volt frissíteni egy kicsit tehát a fazonon. A haját jóval rövidebbre vágtam, a szemöldökét is megigazítottam."

Te is lehetsz bombanő vagy trendi pasi! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Azt hinné az ember, hogy a férfiakon nincs mit sminkelni, Oszi viszont így is talált magának tennivalót. "Először is megigazítottam a bajusz fazonját, megállapítottam, hogy jól áll Jocónak, így meghagytam. Következett a szemöldök-korrekció, majd egy agyagpakolással kényeztettem az arcát. Ezután visszaállítottam bőre egyensúlyát, feszesítettem, majd egy színezett hidratálókrémmel egységesítettem a bőre színét. Végül élénkebbé varázsoltam a bajusza színét."

Nézz meg még több képet az átalakításról galériánkban! Fotó: Kántor Kata

A haj és "smink" után az új stílus kiválasztása volt hátra, a Fashion Donor pedig akcióba lendült. "Már a regisztráció során kiderült, hogy Joci érdeklődik a divat iránt, éppen ezért trendi férfivá varázsoltuk. Olyan szettet állítottunk össze, amit bátran viselhet a hétköznapokban is. Említette, hogy sokszor ingekre esik a választása, ezért ing és zakó kombinációt adtunk rá. Bordóba és a hozzá nagyon jól passzoló szürkébe bújtattuk. Az eleganciát az ing kockás mintájával és a zakó pamut anyagával oldottuk."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

A fotózás során kiderült, hogy Joci tényleg lazán veszi az olyan helyzeteket, amikor mások előtt kell szerepelni. Könnyed volt és jókedvű, igazi profi. A képek is őt igazolják. Nagyon jó volt kedvesével együtt látni őket, igazán csodás lett az átalakulásuk. Máskor is szívesen látunk férfiakat is, gyertek bátran!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.