fashion week Takács Nóra Kurucz Nikolett szépség Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minek az átalakítás annak, aki amúgy is tökéletes? - tettem fel a kérdést magamnak, mikor megláttam Dóri jelentkezési lapját. Aztán arra gondoltam, biztos oka van annak, hogy szeretne megújulni ez a lány. Kíváncsi lettem, mi lehet az, szóval meghívtam hozzánk egy kis beszélgetéssel egybekötött szépülésre.

Dóri 21 éves tanuló, Kisújszálláson él kedvesével, Gyulával, aki elkísérte az átalakításra is. Másfél éve vannak együtt, nagy a szerelem, harmónia. Dóri ezért mindent meg is tesz: "Nagyon szeretnék még jobban tetszeni a barátomnak. Azért jelentkeztem hozzátok elsősorban, mert médiaszakos tanulóként nagyon érdekelt, hogy milyen egy ilyen csapat, hogy néz ki egy átalakítás, no és persze az is, milyen lehet, amikor egy profi sminkes, fodrász, stylist kezei közé kerülök."

Pulóver: F&F, Nadrág: Camaieu, Táska, cipő: Reserved
Nyaklánc, karkötő, gyűrű: Futureal, SportCouture
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Te is lehetsz bombanő vagy trendi pasi! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Mint később kiderült, Dóri nagyon szeret otthon szépülni, csajos órákat tartani. Ilyenkor sminkel, megcsinálja a haját, összeválogatja a ruháit, majd lefotózza magát, ugyanis a fotózás a hobbija. Érthető tehát, hogy kíváncsian beszélgetett mindenkivel, nézelődött, érdeklődve figyelte az átalakítás minden pillanatát. Elsőként Oscar látott munkához és megint óriásit alkotott. Mondjuk Dórival nem volt nehéz dolga... "Dóri kislányos bája magával ragadó volt. Igyekeztem megtartani a finomságát, arcának érzékiségét, ezért ultravékony alapozással uniformizáltam a bőre színét, szerkezetét. Meleg barna szemét bronzfénnyel és barna tusvonallal emeltem ki. Feketével húztam ki vízvonalát, a szempilláit pedig ívelő szempillaspirállal festettem, orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Ajkát egy könnyed, lazacos árnyalatú ajakrúzzsal koronáztam meg."

Még több fotót nézhetsz az átalakításról galériánkban. Kattints a képre! Fotó: Kántor Kata

A könnyű smink után Niki következett. "Dóri finom és lágy hajának színén nem változtattam, mivel nemrég volt hennázva. Egy különleges kúpvassal inkább göndörre sütöttem, majd lágyan feltűztem. Ezt a technikát nagyon ajánlom neki otthonra is, hiszen remekül áll az arcformájához és könnyű megcsinálni egyedül is, mielőtt fotózni kezdene."

Minden lány álma szerintem, hogy egyszer profik öltöztessék, és elmondják, mi áll jól neki. Ráadásul, ha tudnátok, kedves olvasók, hogy mennyi ruha van ilyenkor egy-egy átalakításon! Bevallom, néha Nikivel mi is elcsábulunk és egy-egy darabot a helyszínen megvásárolunk magunknak. Hiába, a Fashion Donor lányok nagyon értik a munkájukat, házhoz hozzák a divatot. "Dórinak egy minimál stílus inspirálta partiszettet állítottunk össze. Beszélgetésünk során említette, hogy szeret trendin öltözködni, majd ezeket megörökíteni fotó formájában, éppen ezért esett a választásunk egy ilyen különleges textúrájú és mintájú szőrös pulóverre. Ezt a puhaságot megtörtük a bőrhatású nadrág vagányságával, végül egy aranyosan csillogó táskával varázsoltuk teljessé a partiképes szettet."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Dórin látszott, hogy kamerához van szokva. Lazán, jókedvűen pózolt Kata előtt, öröm volt nézni, hogy milyen boldog és felszabadult ez a lány, és persze a lényeg: lélegzetelállítóan szép! Sminkkel, smink nélkül. Átalakítva, átalakítás nélkül. Vannak napok, amikor sokat mi sem tehetünk.

Átalakít a Jónő Team: Divatos férfi lett Jocihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131203-atalakit-a-jono-team-teljesen-megvaltozott-joci.htmlÁtalakít a Jónő Team: Kedvesével alakult át Líviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131125-atalakit-a-jono-team-livia-szuper-formaban-van.htmlÁtalakít a Jónő Team: Formában az óvó nénihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131112-atalakit-a-jono-team-szuper-formaban-az-ovoneni-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.