Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazi csajos programnak kevés nő tud ellenállni, különösen akkor, ha az anyukánkkal együtt szépülhetünk, örülhetünk. Katinka is rendkívül boldog volt az átalakítás lehetőségétől, szó szerint fülig ért a szája egész nap.

Katinka édesanyjának, Editnek az átalakulását múlt héten már megmutattuk, most a lányán volt a sor. Katinka 23 éves kora ellenére nagyon érett személyiség, kortársainál jóval hamarabb vált felelősségteljes gondolkozású felnőtté. Elmesélte, hogy már egészen fiatalon munkába állt, hogy levegye anyukája válláról a terhet, megteremtse saját magának a pénzt a szükségleteire. Mikor rákérdeztem, hogy most mivel foglalkozik, őszintén elámultam: "Látszerészként dolgozom nappal egy optikában, este pedig üzletvezető vagyok egy szórakozóhelyen. Közben angolul tanulok, és ha időm engedi, hoszteszkedem is." Ez igen, tényleg nem egy láblógató fiatalról van szó - gondoltam magamban.

Ha valaki ennyit dolgozik, az bizony néhanapján megérdemel egy kis kényeztetést. Katinka maga is bevallotta, hogy nagyon várta már ezt a napot, több okból is: "Kevés időt tudunk együtt tölteni édesanyámmal, mivel vidéken él, ráadásul ma van a születésnapja, szóval ez egy szuper lehetőség számunka. Most legalább együtt vagyunk. Ráadásul végre kapok profi válaszokat azokra a kérdésekre, amik régóta foglalkoztatnak: mi az a stílus, smink, frizura, ami igazán jól áll nekem, mert a mindennapokban főként feketét és farmert hordok, de most sok újat tanulok majd tőletek. Többé nem leszek slampos kisegér!"

Ruha, ing, nyaklánc: Mohito, Harisnya: Camaieu, Cipő, kesztyű: Reserved
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Te is lehetsz bombanő vagy trendi pasi! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

A kisegér kifejezés azért erős túlzás, Katinka smink nélkül is igazi hercegnő, öröm volt nézni. Elsőként Niki vette kezelésbe a lány szép haját. "Katinka kislányos bája, vidám természete és a ruhája szépséges eleganciája inspirált, amikor egy hercegnős frizura mellett döntöttem. Magasra kötött lófarkát tupíroztam, majd kontyot formáltam belőle, melyet egy finoman csillogó hajdísszel is ékesítettem."

Csodás hajhoz szépséges smink dukál, Oscar megint lenyűgözött mindenkit. "Katinka vadóc temperamentumát tompítottam egy visszafogottabb sminkkel, ami jobban illett a finoman nőies ruhájához is. Egy enyhe, lágy alapozással tökéletesítettem az amúgy is makulátlan bőrét, enyhén, finoman púdereztem, majd egy gyöngyház és középbarna púderrel élénkítettem csodálatos szemeit. A stepfordi feleségek mintájára egy karakteres tusvonallal tettem tökéletessé a pillantását. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem, orcáit barackos árnyalattal tettem hamvasabbá, míg ajkaira natúr, természetes árnyalatú rúzs került."

Kattints a képre, és nézz meg még több fotót az átalakításról! Fotó: Kántor Kata

Katinka szépségét egy igazán nőies, szép ruhával emelte ki a Fashion donor. "Katinkát anyukája nagy kedvence, Audrey Hepburn stílusába bújtattuk, ami remekül illett hozzá. Fiatalos, üde színeket kombináltunk a letisztult fekete örök eleganciájával. A cipőjén és a kiegészítőkben megjelenő barackos csillogás tette még ellenállhatatlanabbá Katinka fantasztikus jellemét."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

A fotózás igazi ünnepi élmény volt, Kata, a fotós majd" kiugrott a bőréből örömében, olyan jó volt Katinkát fényképezni. Csodás, elegáns és sikkes volt a megjelenése, a mozgása és a viselkedése is a csöppet sem "slampos kisegérnek". "Istenien éreztem magamat, a sminkemet nappali sminkként is el tudom képzelni. Megtaláltam azt a stílust, amit kerestem: most már tudom, hogy az alakom milyen részét kell kiemelni, milyen színek állnak jól nekem, és végre a hajamat is meg tudom csinálni magamnak."

Életében először sminkelték Editethttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131217-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-edit.htmlÁtalakít a Jónő Team: Káprázatosan fest Dórihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131209-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-a-21-eves-dori.htmlÁtalakít a Jónő Team: Elbűvölő nő lett Katinkahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131222-atalakit-a-jono-team-elbuvolo-no-lett-katinka.htmlÁtalakít a Jónő Team: Kedvesével alakult át Líviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131125-atalakit-a-jono-team-livia-szuper-formaban-van.htmlÁtalakít a Jónő Team: Formában az óvó nénihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131112-atalakit-a-jono-team-szuper-formaban-az-ovoneni-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.