fashion week Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretjük azt hinni, hogy él a világban valaki, aki szakasztott úgy néz ki, mint mi. Néha az illető egy híres ember, így sokkal könnyebb felismerni a hasonlóságot. A Jónő Team arra gondolt, hogy az újévben segít mindenkiből kihozni a sztárt - persze nem árt, ha az illető egy kicsit hasonlít egy hírességre. Így ismerkedtünk meg Ágival, aki szakasztott Diane Kruger.

Ági 24 éves, fogorvostan-hallgató, aki a megszólalásig hasonlít a szép színésznőre, erre azonban csak nemrég jött rá. Barátnője hívta fel a figyelmét a hasonlóságra, miután látták a Becstelen brigantyk című filmet. Azóta pedig nap mint nap egyre többen ismerik fel benne a színésznő vonásait - teljesen jogosan. Ági szerintünk nem csak „úgy ahogy" hasonlít a színésznőre. Ha jobban megfigyeljük, az orra, a szája vonala, a szemei, a szemöldöke és még az arca finom metszése is azonos a színésznőével. Ráadásul nemcsak az arcuk, de az alkatuk is egyforma, innentől kezdve pedig olyan, mintha személyre szabott stílustanácsadást kapna Ági a színésznőtől. Csak ki kell nyitnia egy divatmagazint, megnézni, hogyan sminkel Diane, hogyan áll a haja és milyen ruhákat hord. Ami neki jól áll, az Áginak is jól fog. Ha valakinek ilyen adu ász van a kezében, nemhogy szabad, egyenesen kötelező puskázni!

Ruha, cipő: Reserved, Táska: Mohito, Harisnya: Calzedonia, Fülbevaló: H&M
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Mi is ezt tettük, amikor munkához láttunk. Alaposan végignéztük a színésznő képeit, és eldöntöttük, milyen irányba mozduljunk el az átalakítás során. Először Nikin volt a sor. "Ági esetében egyértelmű volt a helyzet: mindenben a szép színésznő adottságait kellett követnünk. Diane jellemzően félhosszú, szőke, természetes hullámos hajat visel, ezért a dolgunk az volt, hogy Ági haján világosítsak és egy hajvasalóval lágy hullámokat alakítsak ki. Amikor ezzel elkészültem, lazán feltűztem a frizurát."

Te is lehetsz bombanő vagy trendi pasi! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

A hajhoz igazodott Oscar sminkje is. "Diane Kruger kifinomult eleganciája, letisztult sminkje nagyon jól illik Ági karakteréhez. Az arctisztítás, hidratálás után egy folyékony alapozóval tökéletesítettem a bőre színét, szerkezetét. Szemét lágy bézs színnel alapoztam le, majd mélybarnával élénkítettem a szempillatöveket, ezután egy szürkéslila színnel mostam át az egészet. Meghúztam fent a tusvonalat, amit szépen összesatíroztam a már fent lévő színekkel. Szempilláit egy természetes hatású szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét megformáztam, hogy még feltűnőbbek legyenek a szemei. Az orcákat rózsás-barackos arcpírral élénkítettem. Ajkára természetes, nude árnyalatú ajakrúzst tettem. Friss és üde lett az összkép."

Még több fotó galériánkban! Kattints a képre! Fotó: Kántor Kata

A ruhákat és a stílust a Fashion Donor álmodta meg. "Nem volt nehéz dolgunk, hiszen mikor megláttuk Ágit, azt hittük, hogy valóban a filmcsillag áll előttünk, csak éppen streetstyle vonalat képviselve. Egy Oscar-díj-átadó gondolatától vezérelve Ágit arany és fekete mintás koktélruhába bújtattuk. Ügyelve az apró részletekre, mindenhol apró csillogást rejtettünk el."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Mire minden elkészült, tényleg olyan érzésünk volt, mintha maga Diane lenne köztünk, így nagyon vicces és szórakoztató volt maga a fotózás is. Megkértük Ágit, hogy lesse el Diane tipikus szolid mosolyát és pózait, amit kiválóan valóra is váltott. A képek pedig tényleg önmagukért beszélnek, meg lehet nézni! Mint két tojás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.