Átalakít a Jónő Team: Kinga megújult külsővel ünnepli győzelmét

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ott voltam, amikor Kinga először lépett be a szerkesztőségbe, és ott álltam a célnál is, ahol utolsó lépéseit tette a győzelem felé. Szívszorongató, és egyben rendkívül felemelő történet az övé, amit már mind jól ismerhetünk, a Life.hu Kezdj új életet! rovatából. 

A szerkesztőségben találkoztunk először, kicsit megilletődötten ült közöttünk. Megértem, idegen közegben kevesen tudnak ellazulni azonnal. Mondta is, hogy nem szeret sok ember előtt beszélni. Aztán pár napra rá megjött az első feladatunk: segítenünk kellett Kingának felkészülni egy sajtótájékoztatóra a rákellenes világnap kapcsán. Egy egész napot töltöttünk együtt: Niki megcsinálta a haját, Kata és Berta kiválasztották a ruháját, fotós Kata végigdokumentálta az eseményeket, én pedig próbáltam jó tanácsokkal ellátni a beszédét illetően. Láttam rajta, hogy nagyon izgul, ami rám is átragadt idővel. Azon kaptam magamat, hogy teljes szívdobogással, lélegzetvisszafojtva állok a sajtótájékoztatón és annyira szorítok Kingának, hogy ellilultak az ujjaim is. Pedig akkor még csak egy napja ismertem őt... Ilyen az, amikor valaki hatással van a másikra.

/1404/_tala2014415133956

Mikor elmesélte nekem az életét, hogy mi történt vele, min ment keresztül és miért küzd most, nagyon megérintett. Már akkor láttam, hogy rengeteg embernek, sorstársainak fog erőt adni az elszántsága és küzdeni akarása, és így is lett. Amikor Kinga lefutotta a Vivicittán eltervezett távot, mi Nikivel ott voltunk és szurkoltunk neki. Közben pedig jókívánságokat gyűjtöttünk számára egy dobozba. Rengetegen írtak pár sort, gyerekek rajzoltak, idős nénik hallgatták a történetét, mindenki biztatta, jó egészséget és boldogságot kívánt neki az életben. Mi meg ültünk ott Nikivel, és teljesen meg voltunk hatódva: manapság olyan ritka az ilyen tiszta, emberi pillanat.

A versenynek tehát vége, Kinga megcsinálta. Gondoltuk, meghívjuk magunkhoz, hogy egy kis kényeztetéssel gratuláljunk neki: egy kis smink, új frizura, csinos ruha, pár jó fotó. Mi így búcsúztunk Kingától.

/1404/_tala201441513397

Overáll: MOHITO, Táska: LAONI BY LAONI la STORE, Nyaklánc: LAONI BY LAONI la STORE, Szandál: H&M

Niki nemrég festette Kinga haját vörösesbarna árnyalatúra. "Mostanra kissé lenőtt, így újrafestettem, de ezúttal saját, természetes hajszínét hoztam vissza, majd rövidebb frizurát vágtam."

Oscar természetesen arctisztítással és hidratálással kezdte a smink elkészítését. "Azután egységesítettem a bőre színét, szerkezetét egy ultrakönnyű textúrájú folyékony alapozóval. Majd finoman lepúdereztem. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Kinga általában földszíneket használ a mindennapokban. Szép zöld szemét éppen ezért színekkel ékesítettem. A mozgó szemhéjra türkizzöld szemhéjpúdert tettem fel, először a szemhéj közepére élénkebbet, majd a szem külső széléhez méregzöldet, amit szépen összemostam. Az alsó szempillatőbe vibráló lilát, amit kifelé mélyítettem a vadszilva árnyalatával. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Ajkának frissességét trendi narancs árnyalatú ajakrúzzsal fokoztam."

A Fashion donor vagány szettet állított össze. "Kinga alapvetően sem visszahúzódó típus, akire finom és kislányos darabokat lehetne adni. Ezért egy magabiztosságot sugalló overállra esett a választásunk, amelyet élénk színű táskával és nyaklánccal tettük még ütősebbé."

/1404/_tala2014415134731

Kingát az elmúlt hónapokban rengeteg élmény érte: folyamatos interjúk, cikkek, edzés, tévés szereplés. Talán benne most még nem is tudatosult, de én látom rajta: nemcsak ő adott nekünk erőt, hanem mi, a Life.hu, ez a program is változtatott rajta. Biztos vagyok benne, hogy tavaly egy ilyen fotózást még teljesen másként élt volna meg. Most viszont a több hónapos szerepléstől olyan önbizalomra és rutinra tett szert, hogy Kata kamerája előtt nyugodtan, higgadtan, profi módon pózolt. Így aztán a képek is remekül sikerültek - reméljük, szeretettel fogja a későbbiekben is nézegetni azokat. Mi ezzel búcsúzunk tőle. Kívánunk neki a jövőben jó egészséget, ugyanilyen kitartást és rengeteg boldog percet a családjával. Szeretünk Kinga!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.