Mit vegyek fel? - ez többé nem probléma! Megfejtettük Fédra stílusát!

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team stílus Kántor Katalin tipp Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fédra mázlista: megtalálta az igaz szerelmet, összeköltöznek, nemrégiben pedig jelentkezett hozzánk átalakításra. Ezen a héten őt alakítottuk át - nagy-nagy örömére! 

"Nagy változás van most az életemben. Munkahelyet váltok, és mindez azért történik, hogy összeköltözhessünk a párommal, végre vége az ingázásnak! Albérletet kell keresnünk, ki kell alakítanunk a közös életünket. Nagyon jól jönne egy kis önbizalom-töltet, rám fér egy kis bátorítás!" - írta nekünk Fédra a bemutatkozó levelében. Gondoltam, miért ne segítenénk neki, szóval meghívtam hozzánk vendégségbe.

Fédra 31 éves, végtelenül szimpatikus lány, akit a csapat hamar megkedvelt. Jókedvűen érkezett, sokat beszélgettünk, érdeklődve figyelte az átalakítás perceit. Különösen amikor ahhoz a részhez értünk, hogy mit is vegyen fel! "Elég egyedi stílus jellemzi az ízlésemet. Amióta fontosabb pozícióba kerültem a munkahelyemen, alig tudom összekombinálni az elegáns stílust az enyémmel. Mindamellett szinte csak szoknyát hordok, nincs is nadrágom, azaz csak egy melegítőm." A feladat tehát nem volt egyszerű. Találni kellett egy modern, szoknyás, lazán elegáns szettet, amiben Fédra igazán jól érezheti magát. Persze mindezek előtt megmutattuk, hogy milyen smink az ideális smink számára, és a haját is elkészítettük.

/1404/Fr_da201442310626

Először Niki lendült akcióba: "Fédrának egy hasonló vörösesbarna hajat festettem, mint amivel érkezett, mert igazán jól áll neki ez a szín, hiszen igazi tavasz típus. Szereti a hosszú haját, ezért csak a formáján változtattam, végül pedig gyönyörű hullámosra szárítottam az egészet."

Oscarra hárult az ideális smink megálmodása. "Egységesítettem a bőre színét, szerkezetét egy folyékony könnyű alapozással, amit finoman lepúdereztem. A szemöldökét megformáztam, a színét az új hajszínéhez igazítottam. Szép szemét lilás tónusokkal élénkítettem, amit mélyítettem egy pici feketével. Szempilláit természetes hatású szempillaspirállal festettem. Orcáinak természetes ragyogását barackos arcpirosítóval élénkítettem. Az érzékien friss hatás eléréséhez lazacszínű ajakrúzzsal festettem ki az ajkát."

/1404/F_dra201442310748

Ruha, nadrág: MOHITO, Zakó, cipő: RESERVED, Nyaklánc, táska: LAONI BY LAONI LASTORE

A Fashion Donor feladata volt Fédra stílusának megalapozása. "Szerettük volna megmutatni neki, hogyan lehet változatosan ruhát, illetve nadrágot hordani. Mintákkal játszani, amelyek nőiessé teszik az alakunkat és a színek árnyalatai, amelyek formássá és ellenállhatatlanná teszik a női testet. Fédrával nem volt nehéz dolgunk, kisugárzása éke bármelyik szettnek és kívánjuk, hogy maradjon is így!"

/1404/_j__l201442216268

Mikor Fédra készen lett és Kata gépe elé állt, nagyon büszkék voltunk rá, és kicsit magunkra is! Igazán jól érezte magát a bőrében, és nekünk is tetszett, a képek is klasszul sikerültek. Reméljük, hogy lesz majd helyük bekeretezve az új, közös lakásukban. Sok boldogságot és sikert az új élethez a fiataloknak!

Kinga megújult külsővel ünnepli győzelméthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140415-atalakit-a-jono-team-kinga-megujult-kulsovel-unnepli-gyozelmet.htmlOtt voltam, amikor Kinga először lépett be a szerkesztőségbe, és ott álltam a célnál is, ahol utolsó lépéseit tette a győzelem felé. Szívszorongató, és egyben rendkívül felemelő történet az övé, amit már mind jól ismerhetünk, a Life.hu Kezdj új életet! rovatából. ÁtalakítunkOrigoÚj alakjához és életéhez alakítottuk Erikáthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140401-atalakit-a-jono-team-uj-alakjahoz-es-eletehez-alakitottuk-erikat.htmlVannak olyan családok, akik már a puszta jelenlétükkel is jókedvre derítenek. Amikor Erika, kislánya Bora és férje megérkeztek hozzánk, egyből elvarázsolták az egész csapatot. Annyi szeretet, egymásra irányuló figyelem és őszinte jóság áradt belőlük, hogy csak álltunk és mosolyogva figyeltük ezt a csodás kis családot. ÁtalakítunkOrigoEgy kicsiny női praktikával szuperformába lendült Mariettahttp://www.life.hu/atalakitunk/20140325-atalakit-a-jono-team-egy-kicsiny-noi-praktikaval-szuperformaba-lendult-marietta.htmlMagától sosem mert volna jelentkezni, de nagyon örült, hogy a lánya megtette helyette, mert úgy érzi, teljesen átváltozott - áradozott Marietta, aki rendszeres Life.hu-olvasó, és egyetlen délután alatt bombaformába hoztunk!ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.