egészséges étkezés fogyás Takács Nóra példakép Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin nőiesség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jónő Team feladata ezúttal nem volt egyszerű, ugyanis egy fiúsabb beállítottságú hölgyből kellett előcsalogatnunk a NŐT!

"A semmiből jött az ötlet és az érzés, hogy milyen jó lenne részt venni egyszer egy átalakításon. Mivel ismertem a Jónő Team fotósát, Katát, azonnal tudtam, kihez kell fordulnom. Aztán már csak szurkolnom kellett, hogy tényleg bekerüljek, és ma itt lehessek veletek" - kezdte mondandóját jókedvűen Kata.

Amikor belépett hozzánk, rögtön megkedveltük. Kedves volt, közvetlen és nagyon beszédes, amit mi rendkívül szeretünk, hiszen így gyorsabban meg tudunk valakit ismerni, és ez nagyban elősegíti a későbbi munkánkat. "A kislányom nagyon nőies, pont az ellentétem. Én alapvetően fiús beállítottságú vagyok, sokáig nem foglalkoztam a szépségápolással, ahogy a saját lelkemmel sem, helyette mindig a családomat helyeztem az előtérbe: a férjemet és a gyereket. Most jutottam arra az elhatározásra, hogy igenis tennem kell magamért valamit. Szeretném, ha a kislányom számára igazi női példakép lehetnék."

Kata nem teljesen elégedett most magával. Régebben aktívan sportolt, amit betegsége miatt ma kizárólag a bicajozásra redukált. Ez viszont nem elég neki. "Nagyon odafigyelünk az étkezésre. Nálunk nincs kenyér (maximum búzacsírás), nincs cukor, már a lisztet is lassan kiiktatjuk az életünkből. Amikor főzök, kókuszzsírt vagy olívaolajat használok, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk és rendszeresen járunk bioboltba. Már kedvezményünk is van, annyi bioételt fogyasztunk" - mesélte mosolyogva Kata. A sok egészséges étel ellenére a súlyán alig tudott csökkenteni, mindössze 4 kilót fogyott az egészséges táplálkozás hatására. "Nagyon hiányzik a sport, mert így nem tudok eleget fogyni” - tette még hozzá Kata, aki azt is elmondta, elsősorban férjét szeretné meglepi egy-két kiló mínusszal. Beszélgetésünk után az egész csapat egyetértett abban, hogy Kata úgy tökéletes, ahogy van, és hogy a mi feladatunk az, hogy előcsalogassuk belőle az igazi nőt! Ha megízleli, milyen csábítónak lenni, akkor talán még könnyebben érheti el kívánt céljait.

/1405/Kata_201452715457

Niki kezdte az átalakítást. "Katának gyönyörű, természetes hajszíne van, nem is szeretett volna ezen változtatni, és bevallom, én sem, hiszen nagyon jól áll neki. Ezért a hajmosás és ápoló balzsamok után formára vágtam a haját, és elvékonyítottam a hajvégeit. Így egy nagyon szép, fiatalos frizurát hoztam létre."

Azután Oscar következett a sminkkel. "Az arctisztítás után hidratáltam a bőrét a csodakrémmel, majd egy ultrakönnyű alapozóval egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Finoman lepúdereztem. Szemöldökének színét a hajszínéhez élénkítettem. Szemét természetes földszínekkel festettem, majd kifelé vastagodó tusvonallal és a vízvonalát fekete krémtussal húztam ki. Szempilláit dúsítottam. Orcáit bronzfénnyel élénkítettem. Ajkát élénk lazac árnyalatú ajakrúzzsal emeltem ki."

/1405/Kata_201452715462

Ruha: Mohito, Szandál: H&M, Táska: Mohito

A Fashion Donor lányok nagyon örültek, amikor látták, hogy milyen üde személyiség érkezett hozzájuk. "Kata vidám, beszédes, bár kissé bizonytalan az adottságait illetően, szóval úgy gondoltuk, színében és vonalában egy olyan ruhát választunk neki, amely teljes magabiztosságot és plusz kisugárzást ad. Nos, nem volt nehéz Katának viselnie a ruhát, úgy mozgott a kamerák előtt, mint akit erre teremtettek".

/1405/Fi_s_2014527154727

Amikor minden készen állt, a két Katán volt a sor. Nem is nagyon akartunk mi többiek zavarni, hiszen ők ismerik egymást, tökéletes volt az összhang közöttük, szóval csak messziről figyeltük az eseményeket. Kata gépe kattogott, a másik Kata pózolt, a képek pedig remekül sikerültek. Úgy gondoljuk, hogy igazán büszke lehet modellünk, reméljük, a kislányának is tetszeni fog a megújult külsejű, nőiesebb anyukája. "Az, hogy ma itt lehettem, nagy kezdőlökést jelentett. Most már biztosan elérem a célt, amit kitűztem magam elé, hiszen nagyobb kedvvel állok hozzá a megvalósításhoz. Köszönöm nektek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.